Εργασία

16/02/2011 - 14:17

"Στο περίμενε...." ακόμη οι εργαζόμενοι του Δήμου Λέσβου

16/02/2011 ώρα 14:15

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011, συνάντηση με τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημήτρη Φωκ. Βουνάτσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Απόστολο Πατέστο, παρουσία και του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργατοϋπαλλήλων με αποκλειστικό θέμα  την πληρωμή της μισθοδοσίας των εργαζομένων του Δήμου Λέσβου για το δεύτερο 15πενθήμερο τρέχοντος μηνός.

Όπως ενημερωθήκαμε, ακόμα δεν έχει σταλεί από το Υπουργείο η τακτική επιχορήγηση του μηνός Φεβρουαρίου προς τον Δήμο Λέσβου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καταβληθούν οι μισθοδοσίες του 2ου 15θήμερου του Φεβρουαρίου.

Μετά την συνάντηση αποφασίστηκε, αν δεν τακτοποιηθεί το ζήτημα της πληρωμής των εργαζομένων μέχρι την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, να προχωρήσουμε σε έκτακτη γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων, προκειμένου να καθορίσουμε την περαιτέρω στάση μας  την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011 στις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Μυτιλήνης, κατά την διάρκεια της συμβολικής κατάληψης των Δημαρχείων όλης της χώρας που έχει εξαγγείλει η Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!