Εργασία

27/10/2023 - 17:50

Δευτέρα πρωί 30 Οκτώβρη ραντεβού στην Τράπεζα Πειραιώς στη Μυτιλήνη

ΠΑΛΛΕΣΒΙΑΚΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Στηρίζουμε την απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς

Όλοι στην συγκέντρωση της Δευτέρας 30 Οκτώβρη,  στις 8 το πρωί έξω από το κατάστημα τη Μυτιλήνης

Στηρίζουμε την 24ωρη πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζας Πειραιώς και καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους κατοίκους του νησιού μας, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Δευτέρα 30 Οκτώβρη στις 8 το πρωί έξω από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Μυτιλήνη.

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους συναδέλφους εργαζόμενους στη τράπεζα Πειραιώς που διεκδικούν την μη υλοποίηση του σχεδίου της διοίκησης για συρρίκνωση.

Αγωνιζόμαστε για την εφαρμογή συλλογικών συμβάσεων, την προστασία της απασχόλησης, συνθήκες αξιοπρεπούς εργασίας για κάθε εργαζόμενο.

Κανείς εργαζόμενος να μη συναινέσει στη λογική της κοινής «εθνικής» ευθύνης για τη στήριξη των τραπεζών, που περνά πάντα μέσα από τη δική μας χασούρα.

Οι τράπεζες δεν μοιράστηκαν ποτέ τα κέρδη τους μαζί μας. Ακόμη και σήμερα που η οικονομία είναι σε κρίση, οι ισολογισμοί των τραπεζών είναι θετικοί. Να μη δεχτούν οι τραπεζοϋπάλληλοι τα νέα προγράμματα εθελούσιας και τις μετακινήσεις. Να μην δεχτεί κανείς τις απειλές της εργοδοσίας!


Κανένας μόνος απέναντι στη σχεδιασμένη επίθεση κυβέρνησης και τραπεζιτών,που θα αξιοποιήσουν όλα τα αντεργατικά τερατουργήματα που έχουν ψηφιστείγια να προωθήσουν τα σχέδια τους.


Υπερασπιζόμαστε τα κατεκτημένα δικαιώματα μας, το δικαίωμα στη μόνιμη  και σταθερή δουλειά για όλους.

Μοιράσου το άρθρο!