Lifestyle

21/06/2016 - 18:25

Δώσε τέλος στο φριζάρισμα με αυτές τις 2 φυσικές μάσκες!

yle="text-align: justify;">Το φριζάρισμα είναι από τους χειρότερους εφιάλτες μας χειμώνα-καλοκαίρι! Εκτός από τα ενδεδειγμένα προϊόντα που μπορούν να το περιορίσουν, το ίδιο υπόσχονται και πολλά φυσικά υλικά τα οποία αν συνδυαστούν δίνουν καταπληκτικές μάσκες ομορφιάς! Δύο από αυτές είναι και οι παρακάτω:

 
Για την πρώτη θα χρειαστείς:
 
Ένα – δύο αυγά (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου)
Γάλα
Ελαιόλαδο
 
Σε ένα καθαρό μπολ «χτύπησε» ένα με δύο αυγά και πρόσθεσε μισό φλιτζάνι γάλα. Ανακάτεψε πολύ καλά. Στο μείγμα πρόσθεσε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Η μάσκα είναι έτοιμη! Άπλωσε το μείγμα στα μαλλιά σου (από τις ρίζες και το τριχωτό της κεφαλής μέχρι και τις άκρες) και άφησέ τη να απορροφηθεί για μισή ώρα περίπου. Τα αυγά είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και θρέφουν τόσο την τρίχα όσο και το δέρμα του κεφαλιού. Αυτή η μάσκα θα αφήσει τα μαλλιά σου απαλά και μεταξένια, ενώ θα τους «χαρίσει» παράλληλα λάμψη. Με τη συχνή χρήση της θα δεις διαφορά!
 
 
Για τη δεύτερη θα χρειαστείς:
 
Γιαούρτι
Μηλόξυδο
 
Τα φριζαρισμένα μαλλιά συνήθως είναι αφυδατωμένα και γι αυτό το λόγο θα πρέπει να ενυδατώνονται σωστά. Το γιαούρτι είναι από τα φυσικά υλικά που συμβάλλουν στην ενυδάτωση και αυτός είναι ο λόγος που η μάσκα αυτή υπόσχεται θαύματα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακατέψεις σε ένα μπολ γιαούρτι (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου) με 2 κουταλιές μηλόξυδο. Άπλωσε τη μάσκα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες και άφησέ τη για περίπου 30 λεπτά. Στο τέλος ξέβγαλε ως συνήθως!
 
 
Πηγή: www.queen.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!