Κοινωνία

13/12/2014 - 15:37

12 Μυτιληνιοί μπαμπάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

style="text-align: justify;"> 12 Μυτιληνιοί μπαμπάδες ενώνουν τις δυνάμεις και τα...παιδιά τους, σε μία φωτογράφηση για ένα ξεχωριστό ημερολόγιο, τα έσοδα από την πώληση του οποίου θα διατεθούν αποκλειστικά, για την ενίσχυση σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, της παιδιατρικής κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης.
 
Όταν οι μπαμπάδες αναλαμβάνουν δράση, πολλά μπορούν να συμβούν... Αυτό που συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, είναι ένα...ημερολόγιο, διαφορετικό από τα άλλα. Ξεχωριστό τόσο στο περιεχόμενό του όσο και στο σκοπό του.
Σαν νησί, η Λέσβος σίγουρα δεν έχει τις ανάγκες σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που έχουν άλλα μικρότερα και πιο απομακρυσμένα νησιά μας, παρόλαυτά υπάρχουν ανάγκες οι οποίες, δεδομένων των δύσκολων καιρών που βιώνουμε, δεν είναι πάντα εύκολο να καλυφθούν. 
Έτσι λοιπόν, σε συνεννόηση με το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο φωτογράφο Σάκη Μπατζάλη, με την αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης και τη στήριξη της φαρμακευτικής εταιρία ELPEN και προσωπικά του κυρίου Θεόδωρου Τρύφων με την ευγενική τους σημαντική συνεισφορά στην έκδοση των ημερολογίων, 12 μπαμπάδες φωτογραφίζονται με τα παιδιά τους με σκοπό τη δημιουργία ενός ξεχωριστού ημερολογίου, τα έσοδα από την πώληση του οποίου, θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, της παιδιατρικής κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. 
Ευελπιστούμε αυτή η προσπάθεια να μπορέσει να καθιερωθεί και να συμβάλλει έτσι κάθε χρόνο στη φροντίδα και προστασία όλων των παιδιών στο νησί μας. 
Να σημειώσουμε εδώ, ότι αυτή η πρωτοβουλία έχει την...έγκριση και στήριξη και των 12 μαμάδων... 
 Μέχρι τότε μπορείτε να ενημερώνεστε για την προσπάθεια μας και το σκοπό της, από τη σελίδα μας στο facebook (Daddy Cool Project 2014) και στο τηλέφωνο 698 56 88 538 (Αρης) 
 
Σημεία πώλησης:

Από την Παρασκευή 19/12/2014  το ημερολόγιο  μπορείτε να το βρείτε στα παρακάτω σημεία εντός πόλεως:

Βιβλιοπωλείο Book and Art (Κομνηνάκη 5)
Βιβλιοπωλείο Χατζηδανιήλ (Ερμού 19)
Κατάστημα Παιχνιδιών Confuzio (Ελ. Βενιζέλου 9, Πάρκινγκ)
Κατάστημα Παιχνιδιών Μολυβιάτη (Μεθοδίου 10, Πηγαδάκι)

Και από τη Δευτέρα 22/12/2014 στο Μόλυβο, στο ταξιδιωτικό γραφείο Lesvorama, στο κεντρικό δρόμο του Μολύβου.

Μοιράσου το άρθρο!