Κοινωνία

11/01/2015 - 08:28

Αναισθησία! Μυτιλήνη 2015!

Την Παρασκευή 9/1/2014, η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι στην περιοχή Άνω Χάλικας, Μυτιλήνη, κάτοικος της περιοχής κρατούσε το ιδιόκτητο σκυλί του σε άθλιες συνθήκες. Σύμφωνα με την καταγγελία το θηλυκό σκυλί ζούσε δεμένο, χωρίς καμία προφύλαξη από τα καιρικά στοιχεία, μέσα στις ακαθαρσίες του. Επιπλέον, είχε πρόσφατα γεννήσει και τα κουταβάκια του, τα οποία πέθαναν λίγο μετά τη γέννα έμεναν να σαπίζουν στον χώρο, εδώ και 4 ημέρες!!!
 
Αδυνατώντας να πιστέψουμε τα αυτιά μας, επικοινωνήσαμε αμέσως με το ΑΤ Μυτιλήνης και με συνοδεία αστυνομικού μεταβήκαμε στο χώρο. Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, τα καταγγελλόμενα ήταν αληθή. Στον 34χρονο ιδιοκτήτη Ε.Β. επιβλήθηκαν άμεσα τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα από την αστυνομία, καθώς η σκυλίτσα, εκτός από τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής της, δεν ήταν ούτε εμβολιασμένη ούτε τσιπαρισμένη.
 
Δυστυχώς η Ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει πρόστιμο για την αναισθησία και την απανθρωπιά του να αφήνεις άταφα για μέρες τα κουτάβια που γέννησε το ιδιόκτητο σκυλί σου.  

Μοιράσου το άρθρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ