Κοινωνία

02/05/2024 - 08:37

Δωρεά ρουχισμού στον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης παρέδωσε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Β. Αιγαίου Μιχαήλ Σεβδυνίδης

Την δωρεά μιας εξαιρετικά σημαντικής ποσότητας ρουχισμού προς τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης παρέδωσε χθες Τετάρτη 1 Μαΐου ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου Υποστράτηγος Μιχαήλ Σεβδυνίδης στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Νίκο Σπανό, παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα.

Η δωρεά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ρούχα για όλες τις ηλικίες, παπούτσια, και τσάντες καθώς και κάποια παιχνίδια για τους μικρούς ωφελούμενους του Συνδέσμου. Μάλιστα, με την ευκαιρία της παρουσίας του εκεί, ο κ. Σεβδυνίδης επισκέφθηκε πέραν της ιματιοθήκης και τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, όπου ο κ. Σπανός τον ενημέρωσε για τη δράση του Συνδέσμου και τους τρόπους, με τους οποίους υποστηρίζονται οι συμπολίτες μας, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ. Χριστόφας δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, τον Υποστράτηγο κ. Σεβδυνίδη και τους συνεργάτες του, για αυτή την τόσο σημαντική και χρήσιμη δωρεά. Ο ρουχισμός μέσω των κοινωνικών μας δομών υπό τον συντονισμό του κ. Σπανού, θα προωθηθεί άμεσα στους συμπολίτες μας, που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες σε όλη τη Λέσβο». 

dd

Μοιράσου το άρθρο!