Κοινωνία

28/08/2017 - 07:10

Δράσεις του Ρ.Ο.Μ .Καλοκαιρινή συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Μυτιλήνης

Δραστηριότητες Ρ.Ο. Μυτιλήνης

«ΕΣΠΕΡΟΣ» 25 Αυγούστου 2017

Ο Ρ. Ο. Μυτιλήνης, ώς γνωστόν, έχει βάλει στόχο την αγορά ενός ειδικού καθίσματος αιμοκάθαρσης για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Β.Ι.Γ. Νοσοκομείου της πόλης μας. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιεί συνεστιάσεις σε εξοχικά σπίτια ροταριανών και τα έσοδα απ’ αυτές θα διατεθούν για τον παραπάνω σκοπό. Στα πλαίσια των θερινών δραστηριοτήτων του Ομίλου μας, για την επίτευξη του παραπάνω στόχου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, η τρίτη και τελευταία καλοκαιρινή εκδήλωση - συνεστίαση στην εξοχική κατοικία του ροταριανού, τ. Δ/τη 2484 Π.Δ. Ρόταρυ Βορείου Ελλάδος, Νίκου Κουζινόγλου και της συζύγου του Ράνιας.

Πάνω από εκατό ροταριανοί και φίλοι του Ομίλου μας συμμετείχαν στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα του εξοχικού «ΕΣΠΕΡΟΣ» απολαμβάνοντας την φιλοξενία των «Κουζινόγλου» και των ποικίλων εδεσμάτων και γλυκών που, κάθε μια είτε ροταριανή, είτε ροταριανή σύζυγος ή και φίλη, προσέφεραν με μεγάλη προθυμία συμβάλλοντας στην επιτυχία.

Η απαλή μουσική θώπευε τα αυτιά και οι συνδαιτυμόνες απολάμβαναν την παρέα και τη συζήτηση.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Λευτέρης Χαβραλής καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την βοήθεια που παρέχουν στον Όμιλο με την πολυπληθή παρουσία τους και όχι μόνο. Ο ρ. οικοδεσπότης Νίκος Κουζινόγλου καλωσόρισε με τη σειρά του τους παρόντες και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο Λευτέρη Χαβραλή, τον ρ. Γραμματέα Ιγνάτη Χατζηβασιλέλλη, τον ρ. Β΄Αντιπρόεδρο Γίωργο Καλιάλη, την ρ. Ταμία Ελλένη Γογγολίδου και τον ρ. Γιώργο Καμάτσο για την σημαντική βοήθειά τους στο στήσιμο της βραδιάς και ευχήθηκε καλή διασκέδαση. Στους παρόντες και το ζεύγος Πλατσή, (η γνωστή σε όλους καταξιωμένη ζωγράφος και ποιήτρια Καίτη Μεσσινέζη πρόεδρος της «Λεσβιακής Παροικίας» Αθηνών και ο Θώδωρος Πλατσής εκδότης και συγγραφέας), που προσέφεραν η μεν Καίτη δυο λιθογραφίες πινάκων της ο δε Θώδορος ένα αντίτυπο του βιβλίου, του αείμνηστου ροταριανού Γιώργου Κακαδέλλη «ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ», που τρείς τυχεροί απ΄τους παρόντες έκαναν κτήμα τους με κλήρωση.

Πρίν τη λήξη της συνεστίασης η ρ. Ταμίας Ελένη Γογγολίδου ανακοίνωσε ότι με την αποψινή συνεστίαση επιτεύχθηκε ο στόχος, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα, δηλαδή ότι μαζεύτηκαν τα χρήματα και θα προχωρήσουμε άμεσα στην παραγγελία του καθίσματος για το Νοσοκομείο. Για τον Ρ.Ο. Μυτιλήνης ρ. Σπύρος Καρδακάρης

Μοιράσου το άρθρο!