Κοινωνία

17/01/2024 - 16:18

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Βαμβακάς

Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής - ΟΛΣΑ

Το μάθαμε από την ανάρτηση του Αθλητικού Ομίλου Διάνα Ηλιούπολης που έγραφε για την απώλεια του συντοπίτη μας (από τη Λέσβο) Μιχάλη Βαμβακά. Συλλυπητήρια από την ΟΛΣΑ, στην οικογένειά του (τη σύζυγό του Εύη και την 11χρονη κόρη τους Γεωργία) και σε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του...

Ο Μιχάλης Βαμβακάς γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1970. Εργάστηκε στο Λιμενικό Σώμα ως Διοικητικός Υπαξιωματικός και Κυβερνήτης Περιπολικών Σκαφών για 15 χρόνια και στην Οικογενειακή επιχείρηση κατάστημα τηλεφωνίας ως υπεύθυνος Πωλήσεων και Τμήματος Εταιρικών Πελατών.

Από το 2014 άνηκε στην ομάδα πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας αναλαμβάνοντας εργασίες για όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα με εξειδίκευση αυτά που αφορούν τον άνθρωπο (Υγεία – Εξασφάλιση οικογένειας – Αποταμίευση – Σύνταξη).

Δραστηριοποιήθηκε ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στις περιφέρειες Αττικής και Λέσβου από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο Μιχάλης ήταν άνθρωπος αισιόδοξος επικοινωνιακός και υπομονετικός. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολούταν με την αυτόνομη κατάδυση καθώς και με εκδρομές με την οικογένεια του ή με την μοτοσυκλέτα και καλούς φίλους.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ήταν και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Η ανάρτηση της ΔΙΑΝΑ

"Σήμερα η οικογένεια του ΑΟ Διάνα Ηλιούπολης θρηνεί για την απώλεια ενός υπέροχου ανθρώπου!!

Ο Γραμματέας της ομάδας μας, ο Μιχάλης Βαμβακάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, αφήνοντας πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό!

Ήταν ένας γνήσιος, ανιδιοτελής άνθρωπος, που έκανε τα πάντα για τη Διάνα!!

Ένας αδαμάντινος χαρακτήρας που δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας!!

Τα πιο θερμά συλλυπητήριά απ' την οικογένεια του ΑΟ Διάνα Ηλιούπολης στην οικογένειά του!!

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Μιχάλη!

Στη μνήμη του, σήμερα η ομάδα μας θα κατέβει με μαύρο περιβραχιόνιο στον προημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ με αντίπαλο το Χαλάνδρι και πριν την έναρξη του αγώνα, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή.

Μοιράσου το άρθρο!