Κοινωνία

22/05/2015 - 16:13

Έθαψαν ζωντανά εφτά κουτάβια στο Αρχαίο Θέατρο Μυτιλήνης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διερευνάται περιστατικό κακοποίησης ζώων στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, προ πενθημέρου περίπου, άγνωστος δράστης έθαψε σε άλσος στη Μυτιλήνη, πλαστική σακούλα, στην οποία είχε τοποθετήσει εφτά ζωντανά κουτάβια.
 
 
Ανακοίνωση από την Κιβωτο :
 
Το απόγευμα της Δευτέρα 15 Μαϊου, κάτοικος της Μυτιλήνης που είχε βγάλει το σκύλο της βόλτα στο δάσους του Αρχαίου Θεάτρου στη Μυτιλήνη, άκουσε κλάματα από μικρά ζωάκια και είδε το σκυλί της να τρέχει και να σκάβει ένα φρέσκο σωρό από χώμα. Με έκπληξη διαπίστωσε ότι μέσα σε ένα χαρτόκουτο, κάποιος είχε θάψει (ναι- θάψει!) ζωντανά, επτά νεογέννητα κουτάβια! Τα κουταβάκια είχαν θαφτεί δίπλα στην πλευρική είσοδο εκκλησίας της περιοχής, σχεδόν κολλητά στο τοίχο του περιβόλου. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και από το ναό βγήκε μία άλλη κυρία, η οποία όταν πληροφορήθηκε το γεγονός το ΜΟΝΟ που βρήκε να πει: «ε, αφού τα βρήκες πάρτα και δώστα!». Τα κουταβάκια είναι όλα ζωντανά προς το παρόν και δίνουν μάχη για τη ζωή τους.
 
Σήμερα (21/5/2015) κατατέθηκε μήνυση στο Α.Τ. Μυτιλήνης κατά των αγνώστων δολοφόνων, από την κυρία που βρήκε, έσωσε και φιλοξενεί τα κουτάβια. 
 

Μοιράσου το άρθρο!