Κοινωνία

19/06/2015 - 23:43

Καμία βεβήλωση εικόνας σε εκκλησία στο Μόλυβο - Κατηγορηματική διάψευση

Σ

ήμερα μέλη της ομάδας που βοηθάει τους πρόσφυγες στο Μόλυβο ήρθαν σε επαφή με τον ιερέα του Μολύβου, πατέρα Χριστόδουλο Χατζηβασιλέλλη και τον ρώτησαν για την πολύκροτη υπόθεση της δήθεν σπίλωσης εικόνων από πρόσφυγες σε εκκλησία του Μολύβου. Με απόλυτη σιγουριά ο ιερέας απάντησε ότι ποτέ δεν παρατηρήθηκε τέτοιο ή παρεμφερές φαινόμενο σε καμιά εκκλησία και σε κανένα ξωκκλήσι του Μολύβου. Αυτό το επιβεβαιώνουν και οι άνθρωποι που φροντίζουν όλα τα εκκλησάκια της περιοχής καθημερινά.

Για να μην αφεθεί καμιά υπόνοια , η ίδια ερώτηση τέθηκε και στον ιερέα της Πέτρας, πατέρα Παναγιώτη Καταξινό και η απάντηση ήταν η ίδια. Επιτέλους, ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα τέλος ή τουλάχιστον κάποιο φρένο στις τρελές φαντασιώσεις άρρωστων μυαλών που δεν σέβονται την τόσο δύσκολη κατάσταση των συνανθρώπων μας και θέλουν να τους φορτώσουν με πράξεις ανόσιες με τις οποίες καμιά σχέση δεν έχουν. Κι εμείς , την επόμενη φορά που θα είμαστε έτοιμοι να πιστέψουμε τα σημεία και τέρατα που τόσο άκομψα μας σερβίρουν κάποιοι υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, ας σταματήσουμε κι ας σκεφτούμε.

Θέλουμε να γίνουμε πολλαπλασιαστές ψεμάτων και συκοφαντιών;

Πόσο τελικά μας ενδιαφέρει η αλήθεια;

 

 

-----------

Ο δημοσιογράφος Στρατής Μπαλάσκας αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

 Τη φωτογραφία τη είδαμε σαν απόδειξη του ότι κάποιοι μετανάστες και πρόσφυγες περπατώντας στην ύπαιθρο της Λέσβου χρησιμοποίησαν εκκλησιές σαν απόπατο και σα να μην έφτανε αυτό πασάλειψαν τις εικόνες με τα περιτώματα τους. Στην επισυναπτόμενη ιστοσελίδα αναφέρεται η καταστροφή από τους ισλαμοφασίστες της ISIS εκκλησιών στη Μέση Ανατολή... Και μάλιστα από το Μάρτιο. Να υποθέσω ότι το ντόπιο φασισταριό δεν έχει καν φαντασία;

Μοιράσου το άρθρο!