Κοινωνία

14/01/2019 - 19:27

Λέσβος 2019! Φάτε 45 λεπτά σκοτάδι και σκάστε !!!

>Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Για άλλη μια φορά και για 45 τουλάχιστον λεπτά η Μυτιλήνη βρέθηκε στο σκοτάδι. (45 λεπτά για την πόλη της Μυτιλήνης, περισσότερος χρόνος για τα χωριά που ξεπέρασε και τη μία ώρα)
Η Μυτιλήνη του 2019 στο σκοτάδι.
Ξανά το ίδιο έργο: βλάβη στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Ξανά το ίδιο έργο: μηχανήματα και περιουσίες καταστρέφονται, άνθρωποι με προβλήματα υγειάς κινδυνεύουν, σταματά η ζωή της πόλης και του νησιού.
Κανείς δεν είναι υπεύθυνος. Κανείς ! ! !  Απεναντίας οι υπεύθυνοι πολλές φορές εμφανίζονται ως ήρωες που συντονίζουν την αποκατάσταση της βλάβης.
Αν η Λέσβος δεν ήταν στην Ελλάδα αλλά σε μια χώρα που ισχύουν οι Νόμοι τότε κάποιοι όχι μόνο θα πλήρωναν τεράστιες αποζημιώσεις αλλά θα είχαν γνωρίσει και τον κόσμο της φυλακής...
Αλλά είπαμε εδώ είναι Λέσβος.... το νησί της ανοχής και της υπομονής!
Και οι φωνές διαμαρτυρίας θα έχουν διάρκεια για μερικές μόνο ώρες... Μέχρι το επόμενο blackout θα ξεχάσουμε το πρόβλημα.

------

ΥΓ Η διακοπή ρεύματος στην πόλη της  Μυτιλήνης ήταν από από 18:30 έως 19:15

     Η αποκατάση της ηλεκτροδότησης σε αρκετά χωριά της Λέσβου  ξεπέρασε τη μία ώρα !

 

ΥΓ2 Και το κερασάκι στην τούρτα.... τα συνεργεία και οι υπεύθυνοι  από τη Μυτιλήνη δεν είχαν ενημερώσει μετά από 90 λεπτά το ΔΕΔΔΗΕ και την υπηρεσία αναγγελίας βλαβών 1050 για το χρόνο αποκατάστασης και την αιτία της βλάβης. Δηλαδή οι πολίτες ήταν χωρίς ενημέρωση  και ασφαλώς χωρίς ρεύμα!

 

Μοιράσου το άρθρο!