Κοινωνία

15/12/2014 - 21:58

Μυτιλήνη, οι πρώτες Χριστουγεννιάτικες εικόνες ...

Μύρισε Χριστούγεννα στη Μυτιλήνη. Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Δευτέρα 15/12/2014) το απόγευμα το άναμμα των φώτων στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αρχή της Ερμού από το Δήμαρχο Λέσβου. Την εκδήλωση πλαισίωσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χορευτικά, ζεστό κόκκινο αρωματικό κρασί. Το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι δίνει άλλο τόνο στην πόλη. Η προκυμαία Μυτιλήνης έχει τη δική χριστουγεννιάτικη αύρα. 
Ευχές για Καλά Χριστούγεννα. Για τους φίλους εκτός Μυτιλήνης ας ταξιδέψουν με τις φωτογραφίες...
 

Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κα Αθηνά Ιωσηφέλλη, εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλες τις εθελοντικές ομάδες, αλλά και τους μεμονωμένους εθελοντές, οι οποίοι βοήθησαν στον εορταστικό χριστουγεννιάτικο στολισμό του νησιού μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους, σε πολλές περιπτώσεις, θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι η δράση των εθελοντικών ομάδων δεν περιορίστηκε σε δράσεις στολισμού, αλλά και σε υποστήριξη πολλών ευπαθών ομάδων κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας. Η δράση των εθελοντικών ομάδων και των εθελοντών, πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

 

 

Μοιράσου το άρθρο!