Κοινωνία

05/04/2017 - 13:07

Ο μικρός Άγγελος Σαλιαμπούκος από Μυτιλήνη δίνει αγώνα ζωής. Εσύ θα τον στηρίξεις;

Ο

Άγγελος Σαλιαμπούκος, από την Μυτιλήνη είναι μόλις 5 χρονών.  Μέχρι πριν μερικές ημέρες ζούσε την παιδική του ηλικία ανέμελα, χαρούμενα και ευτυχισμένα, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Ξαφνικά μια αδιαθεσία τον έστειλε στο νοσοκομείο και οι αιματολογικές εξετάσεις που έκανε έδειξαν λευχαιμία.  Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ντακότα στο Ογκολογικό νοσοκομείο Ελπίδα στην Αθήνα και ξεκίνησε έναν Γολγοθά που θα κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα  δίνοντας μάχη πλέον για την ζωή του.

 
Ήδη έκανε τις πρώτες του χημειοθεραπείες, τα αποτελέσματα της οποίας είναι γνωστά σε όλους μας. Ο μικρός Αγγελάκος χωρίς να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει ακριβώς ρωτά τον μπαμπά και την μαμά γιατί του πέφτουν τα μαλλιά. Ο πατέρας του εξηγεί πως είναι στην μόδα φέτος η καράφλα και κάνει και αυτός το ίδιο.
 
Ξυρίζει το κεφάλι του για να τον ξεγελάσει, για να καταλάβει ο μικρός πως όλο αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι. Δυστυχώς όμως δεν είναι. Οι συμμαθητές του στο σχολείο ρωτάνε τι κάνει ο Αγγελάκος και γιατί λείπει, το ίδιο ρωτά και ο αυτός θέλοντας να επιστρέψει γρήγορα στην αγαπημένη τους αυλή να παίξουν όλοι μαζί.
 
Δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει. Πρέπει όμως να τον βοηθήσουμε όλοι να επιστρέψει στην ίδια την ζωή.  Τα έξοδα είναι μεγάλα και το δωμάτιο του νοσοκομείου θα  είναι για τους επόμενους μήνες το σπίτι του  Άγγελου.  Ο μικρός Αγγελάκος θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στην θέση των γονιών του.
 
Για αυτό θα πρέπει όλοι όσοι μπορούν να στηρίξουν την μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην ζωή και να επιστρέψει στο σπίτι του, στην οικογένεια του, στους συμμαθητές του που τον περιμένουν. Η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Δεν έχει άλλο τρόπο να σώσει το παιδί της. Και το ίδιο θα έκανε ο οποιοσδήποτε βρίσκονταν στην θέση της. Εμείς από δω το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημοσιοποιήσουμε το θέμα. Και να προσπαθήσουμε σε συνεργασία με όσους θέλουν να διοργανώσουμε έναν αγώνα τα έσοδα του οποίου θα πάνε στον μικρό Αγγελάκο.
 
Όσοι θέλετε να βοηθήσετε τον 5χρονο μαχητή της ζωής μπορείτε να το κάνετε καταθέτοντας χρήματα στους  παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και να επικοινωνήσετε με την οικογένεια.
Ο μικρός Αγγελάκος θα βγει νικητής με την βοήθεια όλων μας.
Εθνική Τράπεζα: ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ:  76278014089, ΙΒΑΝ: 5301107620000076278014089
Τράπεζα Πειραιώς: ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6355-139671-231 ΙΒΑΝ:  6701713550006355139671231

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο!