Κοινωνία

11/09/2017 - 07:05

Ο υπέροχος μαθητής της Μυτιλήνης και το υπέροχο δώρο του... Μπράβο Μανώλη!

Ο

μαθητής Μανώλης Ζαχαράκης της 1ης Λυκείου του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ταλαντούχος μουσικός (πιανίστας), τα τελευταία 3 χρόνια μεγάλωνε τα μαλιά του ( από την  Α Γυμνασίου), προκειμένου να τα δωρίσει σε κάποιο άτομο που τα έχει χάσει, λόγω κάποιας ασθένειας.

Συγκεκριμένα θα δωρίσει τα μαλλιά του στο "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ". Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται, επιδοτούν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για άτομα που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Αν μη τι άλλο είναι αξιοθαύμαστο που ένας μαθητής από την  Α Γυμνασίου μεγαλώνει τα μαλλιά του ώστε να κάνει τη συγκεκριμένη δωρέα μετά από 3 χρόνια. Μια πράξη αγάπης , ένα παράδειγμα προς μίμηση. 

Πράξεις σαν κι αυτή μας γεμίζουν αισιοδοξία και ελπίδα. Αύτος ο κόσμος από τα νέα παιδιά μπορεί να γίνει καλύτερος.

Δείτε βίντεο με το μουσικό κομμάτι ( Yann Tiersen - Rue des cascades (cover)) που αφιέρωσε ο Μανώλης στο άτομο που θα λάβει τη δωρεά του με την ευχή να γίνει σύνττομα καλά/

Μοιράσου το άρθρο!