Κοινωνία

16/02/2014 - 09:10

Οι ρατσιστές του Lidl Μυτιλήνης

Γράφαμε τον περασμένο Σεπτέμβριο, και δεκάδες αναγνώστες μας έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί μας, για τον Ιμάμ Οντέν που ήρθε πριν από λίγα χρόνια στην Ελλάδα από το Μπαγκλαντές, ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή γι’ αυτόν και την οικογένειά του. Και σήμερα βρίσκεται επί ώρες έξω από το πολυκατάστημα «Lidl» μεταφέροντας τα άδεια καροτσάκια, για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς, στέλνοντας και λίγα χρήματα στην οικογένειά του.


Αυτόν λοιπόν τον ευγενικό άνθρωπο, με το χαμόγελο στα χείλια και το προφανές «ευχαριστώ», η διεύθυνση του «Lidl» τον έβαλε στο μάτι διώχνοντάς τον με έναν απαράδεκτα ρατσιστικό τρόπο από το στέκι του.

Φαίνεται πως κάποιοι στο εδώ κατάστημα της μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά ενοχλεί τους πελάτες της και προπάντων πως αν θέλει να καθαρίσει, πρέπει να αρχίσει από αλλού, κι όχι από τον συμπαθή Ιμάμ.

Ας μη χρειαστεί λοιπόν να επανέλθουμε γράφοντας τι είδαμε και τι ακούσαμε τις προάλλες. Ούτε η εν Αθήναις διεύθυνση του σούπερ μάρκετ δε θα ήθελε να τα διαβάσει…

 

πηγη: εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!