Κοινωνία

28/02/2024 - 12:29

To συγκινητικό μήνυμα της οικογένεια τους Παναγιώτη Κεσανλή

Ευχαριστήρια επιστολή της οικογένειας του εκλιπόντος Παναγιώτη Κεσανλή

 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας, προς όλους και καθένα ξεχωριστά, για τη θερμή συμπαράσταση Σας, στο βαθύ πένθος για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας Παναγιώτη.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους ιατρούς, νοσηλευτές και ιδιαιτέρως την κ. Ελένη Μακρή, για τη φροντίδα τους στον άνθρωπο μας.

Αλλά και τους συγγενείς, συμμαθητές, φίλους, συνεργάτες, συγχωριανούς, συμπολίτες και συνοδοιπόρους, που σταθήκατε και στέκεστε δίπλα μας, για την κατάθεση στεφάνων και λουλουδιών και όλους εσάς που ανταποκριθήκατε εγκαρδίως προσφέροντας στη μνήμη του εκλιπόντος, για την ενίσχυση του για τον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας και του Δημοτικού Σχολείου Παμφίλων, το Διευθυντή του οποίου επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, για την τιμή που αποδώσατε στη μνήμη του, για τα καλά σας λόγια, τις σκέψεις και την αγάπη σας, τα συλλυπητήρια μηνύματα, τις ευχές και τη συγκινητική σας παρουσία στην εξόδιο ακολουθία και τις εκδηλώσεις αγάπης στο βαρύ πένθος μας για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας Παναγιώτη.

Η ανθρώπινη συγκίνηση και θλίψη όλων, είναι παρηγοριά, καθώς μας υπενθυμίζει πόσο αγαπητός ήταν Παναγιώτης και πόσο θα λείψει σε όλους μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

Μοιράσου το άρθρο!