Κοινωνία

16/08/2018 - 13:24

«Συναυλία αγάπης” των Σαντουριών του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Με μεγάλη επιτυχία, ανταπόκριση και συμμετοχή κόσμου και όλων των φορέων της περιοχής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 13 Αυγούστου 2018, η «Συναυλία αγάπης” των Σαντουριών του Αναγνωστηρίου Αγιάσου στην εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό που οργάνωσαν ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κεραμίου (Καλλονής), Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί νεαρός συμπολίτης μας που βρίσκεται σε κώμα μετά από τροχαίο δυστύχημα.

 

Η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη, στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης αλληλεγγύης και αγάπης, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Λέσβου στέκεται πάντα κοντά στους ανήμπορους και δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας.

Τέλος, η κα Αντωνέλλη, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά του Αναγνωστηρίου της Αγιάσου, τα οπαία με τα μελωδικά σαντούρια τους, πάντα εθελοντικά, πλαισιώνουν ποικίλες εκδηλώσεις του Δήμου.

Στο τέλος του προγράμματος ο πρόεδρος της κοινότητας Κεραμίου κ. Αντώνης Μαστραναστάσης τίμησε με πλακέτες το Αναγνωστήριο και όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχία του σκοπού της εκδήλωσης.

Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης κα Γόμου, οι Αντιδήμαρχοι κα Αντωνέλλη  και κ. Βέρρος, η Περιφερειακή σύμβουλος κα Νικολάρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυρατζής και πολύς κόσμος.

Μοιράσου το άρθρο!