Κοινωνία

14/11/2018 - 06:19

Συνεχίζει με επιτυχία η δική μας Στρατούλα Χιώτη στο "The Voice" (βίντεο)

H&

nbsp; δική μας Στρατούλα Χιωτή αφού πέρασε την πρώτη φάση του «The Voice of Greece»  χθες διαγωνίστηκε στα Battles του.

 

Η διαδικασία

Στα Βattles, οι coaches φτιάχνουν 19 ζευγάρια με τους παίκτες της ομάδας τους και σε κάθε ζευγάρι αναθέτουν ένα τραγούδι, το οποίο ερμηνεύουν σαν ντουέτο. Σε αυτή τη μουσική μονομαχία μόνο ένας παίκτης θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει στο σόου. Οι μουσικές μονομαχίες στα Battles θα αναδείξουν τις καλύτερες φωνές που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Οι coaches θα έχουν τη δυνατότητα να «κλέψουν» δύο παίκτες ο καθένας από τις αντίπαλες ομάδες  και να τους  εντάξουν στη δική τους. Υπενθυμίζουμε ότι τον μεγάλο  νικητή θα περιμένει και ένα αυτοκίνητο. Η αγωνία κορυφώνεται και η μάχη αναμένεται σκληρή και ενδιαφέρουσα.

 

Η Στατούλα Χιώτη είναι στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια. Το τραγούδι που ερμήνευσε χθες  μαζί με την συμπαίκτρια της Χριστίνα Δρίτσα, ήταν το “Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ”.  Η ερμηνεία κέρδισε τον Κωστή Μαραβέγια και την επέλεξε για δεύτερη φορά ώστε να συνεχίσει στην επόμενη φάση  του τάλεντ σόου.

 

Η Στρατούλα Χιώτη  είναι 32 ετών κατοικεί στο Κάτω Τρίτος και είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού 15 μηνών. Σε δηλώσεις της σε τοπική εφημερίδα είχε αναφέρει: «Δεν φαντάζομαι ότι θα φθάσω μέχρι τον τελικό. Δεν είναι ανταγωνιστικός ο σκοπός της συμμετοχής  μου, δεν πετάω στα σύννεφα. Πήρα μέρος στο διαγωνισμό για την εμπειρία, θέλω να ζήσω την κάθε στιγμή στο διαγωνισμό, να μάθω πράγματα, να το διασκεδάσω και από εκεί και πέρα ό,τι γίνει. Προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου, αγαπώ τον τόπο μου και δύσκολα θα έκανα μια επιλογή να φύγω από το νησί»

Το 2005 είχε παρακολουθήσει μαθήματα Κεραμικής στην Αγιάσο και είναι μέλος του Αναγνωστήριου Αγιάσου. Έχει ιδιαίτερο δεσμό με την Αγιάσο και τη σκηνοθέτη Μαρία Αϊβαλιώτου. Την Στρατούλα Χιώτη την έχουμε γνωρίσει και ως παρουσιάστρια στο TEDx Lesvos αλλά και από live εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά του νησιού με την μπάντα της.

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή "κόντρα" Στρατούλα Χιώτη vs Χριστίνα Δρίτσα - Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγαπώ | 1o Battle | The Voice of Greece

Μοιράσου το άρθρο!