Κοινωνία

28/11/2017 - 06:53

Βίντεο - Τα σπαρακτικά λόγια της 19χρονης από Μυτιλήνη μέσα από τη φυλακή: «Δεν αντέχω, θα πεθάνω»

Μ

ετά από πολλές ημέρες στην φυλακή, η 19χρονη  Ειρήνη είχε χθες την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το τηλεφώνημα που περίμενε. Άλλωστε, μέσω του γενικού πρόξενου της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, είχε απευθύνει έκκληση να μιλήσει με την οικογένειά της για να τους πει ότι είναι αθώα. Πριν συνομιλήσει όμως με τους γονείς της είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, η επικοινωνία τους διήρκησε περίπου 12 με 13 λεπτά και όπως είπε η κατάσταση της 19χρονης είναι πολύ άσχημη. Η Ειρήνη βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καθόλη τη διάρκεια της επικοινωνίας τους ξεσπούσε σε λυγμούς, λέγοντας μέσα σε αναφιλητά «δεν θα αντέξω στην φυλακή, θα πεθάνω».

Αν και οι συνθήκες κράτησής της, όπως είπε ο κ. Κεχαγιόγλου είναι πολύ καλές, ωστόσο το ψυχολογικό κομμάτι είναι εκείνο που έχει καταρρακώσει την Ειρήνη.
Ενδεικτικό των συνθηκών της κράτησής της σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, είναι και το γεγονός ότι η 19χρονη έχει δικαίωμα μιας 10λεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας μια φορά είτε με τον δικηγόρο της, είτε με τους γονείς της.


Μετά την συζήτησή της με τον κ. Κεχαγιόγλου, η 19χρονη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους γονείς της για περίπου 4 λεπτά. Το μοντέλο λύγισε και πάλι, με την επικοινωνία να είναι ακόμα πιο δύσκολη αφού υπήρχε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

 

Διαβάστε όλες τις δημοσιεύσεις στο: Υπόθεση_κοκαΐνη_Χονγκ Κονγκ

Μοιράσου το άρθρο!