Κόσμος

22/04/2016 - 20:29

Θάνατος Prince: Παγκόσμιος θρήνος για τον πρίγκιπα της pop

Θλίψη σε όλο τον πλανήτη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Prince, που «έφυγε» ξαφνικά την Πέμπτη σε ηλικία 57 ετών από άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια. Ο σύγχρονος θρύλος της παγκόσμιας μουσικής σκηνής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Κάρβερ της Μινεσότα.


Είχε προηγηθεί κλήση στην αστυνομία για ιατρική βοήθεια στο συγκρότημα Paisley Park Studios στο Τσανχάσεν, όπου οι αστυνομικοί και το ιατρικό προσωπικό εντόπισαν αναίσθητο έναν ενήλικα, μέσα στο ασανσέρ. Οι γιατροί που έφθασαν πρώτοι στο σημείο, επιχείρησαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον διάσημο καλλιτέχνη. Διαπίστωσαν τον θάνατό του στις 10:07 π.μ.


«Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο θρυλικός εμβληματικός καλλιτέχνης, ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον πέθανε στην κατοικία σήμερα το πρωί, σε ηλικία 57 ετών», ανέφερε η ανακοίνωση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του καλλιτέχνη Ιβέτ Νοέλ-Σουρ, επιβεβαιώνοντας την άσχημη είδηση που σκόρπισε τη θλίψη στους φανς της εμβληματικής αυτής προσωπικότητας της μουσικής.

Αστυνομία και ιατροδικαστικές υπηρεσίες εξακολουθούν να αναζητούν τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του Prince, που προς το παρόν παραμένουν άγνωστα.
Όσον αφορά στην υγεία του τραγουδιστή, αυτό που είναι γνωστό μέχρι τώρα είναι ότι λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά συμπτώματα γρίπης. Εξαιτίας της αδιαθεσίας του ακύρωσε μάλιστα και δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις του, αν και για να καθησυχάσει τους φανς του εμφανίστηκε-χωρίς να τραγουδήσει-σε ένα πάρτι.

Την προηγούμενη βδομάδα, μοιράστηκε στο Instagram μια κενή άσπρη φωτογραφία, προτρέποντας τους οπαδούς του να του στείλουν μηνύματα συμπαράστασης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν κατακλύζοντας το κοινωνικό δίκτυο, όπως και πολλά μέλη της παγκόσμιας showbiz.


 

Μοιράσου το άρθρο!