Βιβλίο

10/11/2014 - 19:42

«Το αβγό που θαύμαζε τον εαυτό του» - Νέο παιδικό παραμύθι από τη Μαρία Ταλλά

yle="text-align: justify;">Νέο παιδικό παραμύθι «Το αβγό που θαύμαζε τον εαυτό του»

H Μαρία Ταλλά μας παρουσιάζει το νέο της βιβλίο, με τίτλο «Το αβγό που θαύμαζε τον εαυτό του».  Ένα παιδικό παραμύθι σε ψηφιακή μορφή (eBook) που έγραψα και εικονογράφησα η ίδια και διατίθεται δωρεάν στο  http://www.easywriter.gr/ Ένα παραμύθι για τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού, που μιλάει για την έπαρση και την αλαζονεία.  Δύο λέξεις αρκετά δύσκολες για να μπορέσουν να τις καταλάβουν τα μικρά παιδιά!

Το παραμύθι αυτό προσεγγίζει με πολύ χιούμορ και διασκεδαστικό τρόπο, την συμπεριφορά του υπερόπτη, που θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο από τους άλλους και τους υποτιμά και φυσικά τα αποτελέσματα αυτής της συμπεριφοράς.

Περίληψη

Μέσα στο δάσος στην άκρη ενός ποταμού, ζει ο Τσακ, ένα όμορφο, λαμπερό αβγό αλλιώτικο από τα άλλα. Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, θέλει όλοι να τον θαυμάζουν και υποτιμά τους άλλους. Μέσα από την μικρή του περιπέτεια βλέπει τα λάθη του και μαθαίνει τι πραγματικά προκαλεί θαυμασμό.

Μπορείτε να το κατεβάσετε σε μορφή PDF (με μέγεθος αρχείου 2,10 ΜΒ) από το Βιβλιοπωλείο των Συγγραφέων

http://www.easywriter.gr/ebooks/item/252 (θα κατέβει με το όνομα ebook252)

η εγγραφή και το κατέβασμα του βιβλίου είναι δωρεάν

Λίγα λόγια από την συγγραφέα

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να γράψεις ένα παιδικό παραμύθι! Το παραμύθι είναι ένα από τα δυσκολότερα είδη της λογοτεχνίας εξαιτίας του αναγνωστικού του κοινού, πρώτα απευθύνεται στα παιδιά και μετά στους μεγάλους. Θέλει να είναι γραμμένο ανάλογα με την ηλικία που απευθύνεται και με τέτοιο τρόπο που να κρατάει το ενδιαφέρον των παιδιών αλλά να έχει να τους διδάξει και κάτι, να τους περνάει ένα καλό μήνυμα. Για να φτάσω λοιπόν σε αυτό το αποτέλεσμα χρειάστηκε πολύ μελέτη, πολύ διάβασμα και φυσικά κάποια εκπαίδευση. Εγώ σαν συγγραφέας παρακολούθησα μία σειρά σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής. Έχω εκδώσει στο παρελθόν άλλο ένα παιδικό παραμύθι «Το ψαράκι που ήθελε να πετάξει» (http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/lesviako-vivlio/psaraki-poy-ithele-na-petaxei-paidiko-vivlio-dorean) και «Το αυγό που θαύμαζε τον εαυτό του» είναι το δεύτερο συγγραφικό μου έργο σε μία σειρά βιβλίων που στόχο έχουν να φέρουν πάλι την μαγεία των παραμυθιών στην ζωή μας!»

Βιογραφικό

Είμαι η Μάρη Ταλλά συγγραφέας και συντάκτρια μόδας σε διαδικτυακό περιοδικό με δική μου στήλη αρθρογραφίας. Σπούδασα Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας και εργάστηκα στις Δημόσιες Σχέσεις Νοσοκομείων σε Ελλάδα και Κύπρο. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την ζωγραφική, έχω την δική μου σειρά κοσμημάτων και έχω εκδώσει δύο παιδικά παραμύθια που μπορείτε να βρείτε εντελώς δωρεάν. Είμαι παντρεμένη και μαμά δύο αγοριών, του Παναγιώτη και του Νίκου. Πιστεύω ότι κάθε μορφή δημιουργίας είναι κάτι μοναδικό και αναζωογονητικό. Όλα μου τα βιβλία έχουν εκδοθεί δωρεάν, σκοπός μου δεν ήταν το κέρδος αλλά η χαρά της δημιουργίας που θέλω να την μοιραστώ με όλους όσους εκτιμάνε ένα καλό βιβλίο! Περισσότερες πληροφορίες για το συγγραφικό μου έργο στο http://marhtalla.blogspot.gr/

 

 

Μοιράσου το άρθρο!