Lifestyle

31/07/2023 - 10:08

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώνει την Λέσβο!

Είναι πλέον επίσημο! Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η νέα φετινή βασίλισσα των social media! Με τις εκρηκτικές πόζες της να “κλέβουν” τα φλας και να προκαλούν απίστευτο πανικό στους ακόλουθούς της, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μάς αφήνει για μια ακόμα φορά άφωνους και ανήσυχους!

Οι ατελείωτες διακοπές της στην γραφική Λέσβο είναι το καυτό θέμα της εποχής! Όχι μόνο για το φοβερό της στιλ, αλλά και για το γεγονός ότι είναι το μόνο πρόσωπο που δεν έχουν αναφέρει τα Survivor spoiler πως θα επιστρέψει για τρίτη φορά στον Άγιο Δομίνικο!

Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνει, αλλά η Βρισηίδα φαίνεται να μαγνητίζει διαρκώς επάνω της τα φλάς των φωτογραφικών φακών και μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν πράγματι είναι ανθρώπινο να έχει τέτοιο θετικό αντίκτυπο στα social media.

Μέχρι στιγμής, οι αντιδράσεις των social media δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Οι πόζες της Βρισηίδας είναι μια ισχυρή δύναμη που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Αν γίνει μάλιστα και το νέο θαύμα και επιστρέψει και αυτή στο νέο Survivor All Star και τον Άγιο Δομίνικο τότε ποιος την κρατάει!

Όπως και να ‘χει, η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι η απόλυτη σταρ του gossip!

by Γιώργος Παπαχρόνης, Tvfreaks.gr

Μοιράσου το άρθρο!