Lifestyle

23/03/2024 - 16:43

Τα νεότερα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Καλύτερα φαίνεται πως είναι στην υγεία του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά το έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (20/3). Από εκείνη την ημέρα νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. 

Όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της και η Δανάη Μπάρκα η οποία είναι αναστατωμένη με όλη αυτή την περιπέτεια μιας και έχει πολλές φορές τονίσει σε συνεντεύξεις της πως θεωρεί τον ηθοποιό δεύτερο πατέρα της:

 

«Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες».

Φυσικά, όλες αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε στο πλευρό του τη Δανάη αλλά και τη Βίκυ Σταυροπούλου που είναι και η οικογένειά του.

Τώρα που όλα είναι καλά και ο ηθοποιός αναρρώνει, άρχισαν να τον επισκέπτονται και πολλοί καλοί του φίλοι, ανάμεσά τους και ο Κώστας Κόκλας.

Μάλιστα, ο τελευταίος όχι μόνο βρέθηκε κοντά του στο νοσοκομείο για να δει από κοντά πώς είναι η κατάστασή του αλλά και έβγαλε μαζί του selfie την οποία και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στo instagram. Σ' αυτό το στιγμιότυπο και οι δύο ηθοποιοί δείχνουν πολύ χαρούμενοι, κάτι που σημαίνει ότι πλέον ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετράει τον χρόνο για να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και φυσικά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Να θυμίσουμε ότι η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» έχουν αναβληθεί αυτές τις μέρες λόγω της ξαφνικής περιπέτειας υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

Δείτε παρακάτω τη selfie των δύο ηθοποιών μέσα από το νοσοκομείο:

σδ

 

https://www.gossip-tv.gr/

Μοιράσου το άρθρο!