Λήμνος

05/05/2015 - 19:45

Η δύναμη της αλληλεγγύης αρωγός στα εφηβικά όνειρα των "Ταρ-αξιών"

style="text-align: justify;">Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Καθηγητών και οι μαθητές του 1ουΕπαλ Μούδρου θεωρούμε καθήκον μας να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κ.Καμπούρη Νικόλαο καθώς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, χωρίς την οικονομική ενίσχυση των οποίων, η εκδρομή των μαθητών στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ – ΤΑΡ-ΑΞΙΕΣ» θα ήταν ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.
Το χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί από λαχειοφόρους και πώληση σχολικών εφημερίδων δεν επαρκούσε, με δεδομένο ότι τα δύο τρίτα των μαθητών αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσχέρειες και επιπλέον, λόγω αλλαγών στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, είχαν αυξηθεί οι οικονομικές απαιτήσεις. Χάρη στην ευαισθητοποίηση του κ. Νικολάου Καμπούρη, ο οποίος απλόχερα έδωσε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, αλλά και χάρη στη  συνεισφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, το όνειρο των μαθητών πήρε σάρκα και οστά και οι επιπλέον οικονομικές απαιτήσεις που είχαν προκύψει καλύφθηκαν από τις παραπάνω εισφορές.
Η εκδρομή αυτή έδωσε στους μαθητές μας την ευκαιρία να ταξιδέψουν, κάποια απ΄ αυτά για πρώτη φορά,    εκτός Λήμνου, και να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές επισκέψεις ανοίγοντας τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Όλοι όσοι έχουμε προσπαθήσει για την υλοποίηση αυτής της εκδρομής χαιρόμαστε ιδιαίτερα, γιατί οι προσπάθειες όλων μας και το αίσθημα αλληλεγγύης των συμπολιτών μας συνέβαλαν στην εκπλήρωση των νεανικών ονείρων και στο «ταξίδι» νου και ψυχής των παιδιών μας.
 
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 
 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ
 

Μοιράσου το άρθρο!