|
Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησαν στους αντιπάλους τους οι κωπηλάτες του τετραπλού σκιφ στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο!
Η ελληνική βάρκα πήρε σχεδόν απο το ξεκίνημα το προβάδισμα στην κούρσα και το διατήρησε μέχρι τέλους, κάνοντας τον εθνικό ύμνο να ακουστεί και στη μακρινή Κορέα. Ο Παναγιώτης Μαγδανής μαζί με τους Γιώργο Κόνσολα, Λευτέρη Κόνσολα και Σπύρο Γιάνναρο έκαναν για ακόμα μια φορά την Ελλάδα περήφανη, κρεμώντας ένα ακόμα μετάλλιο μεγάλης διοργάνωσης στο στήθος τους.
Ο Λημνιός κωπηλάτης θα έχει την ευκαιρία και για δέυτερη διάκριση στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, έχοντας προκριθεί και στον τελικό του διπλού σκιφ, μαζί με το συναθλητή του Σπύρο Γιάνναρο, με τη μεγάλη κούρσα να πραγματοποιείται το Σάββατο, στις 09:33 ώρα Ελλάδας.
Πολλά συχαρητήρια στον Παναγιώτη, που σκόρπισε ξανά τον ενθουσιασμό στη γειτονική Λήμνο και καλή επιτυχία στην αυριανή μάχη!
πηγη: sportlesvos.gr
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
|
«Στρώμα» τουρκικών φυτοφαρμάκων ξέβρασε το κύμα στη Λήμνο – Ερώτηση Βελόπουλου στη Βουλή για περιβαλλοντικό έγκλημα
Τουρκικά γεωργικά σκευάσματα ξέβρασε η θάλασσα στη Λήμνο. Ερώτηση Βελόπουλου στη Βουλή για...
|
Πώς ένας μεθυσμένος ναυτικός σταμάτησε το πλοίο στη Μύρινα
Ένα περιστατικό που μοιάζει βγαλμένο από κακόγουστη ταινία, αλλά συνέβη στην πραγματικότητα...
|
«Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι»: Σεπτέμβριο 2026 βλέπει… γραμματέα το Πρωτοδικείο Λήμνου
Αναβολές, παραπομπές και χρονοδιαγράμματα-μαμούθ στην απάντηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την...
|
Τι αναφέρει το Αστυνομικό Τμήμα για τον θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας Λήμνου, διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις