Λήμνος

23/10/2013 - 14:14

Τα πρώτα πτυχία από το Τμήμα Διατροφής Λήμνου

Το Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, που εδρεύει στη Λήμνο, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013, έχει τη χαρά να απονείμει πτυχία στους πρώτους του αποφοίτους.
Η τελετή Καθομολόγησης θα πραγματοποιηθεί στη Μύρινα Λήμνου, στις 24/10/13 και ώρα 13:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή Τσας.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητής Πάρις Τσάρτας, ο πρώην Πρύτανης και Ιδρυτής του Τμήματος, Καθηγητής Ανδρέας Τρούμπης, ο Αντιπρύτανης  & Πρόεδρος του Τμήματος, Αν. Καθηγητής Νικόλαος Σουλακέλλης, θα απονείμουν τα πρώτα πτυχία στους απόφοιτους του νεοιδρυθέντος τμήματος.
Ο Αντιπρύτανης Καθηγητής Ι. Κάλλας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου, Καθηγητής Ν. Ζούρος, ο Κοσμήτορας της Σχολής Περιβάλλοντος, Καθηγητής Χρ. Πηλίνης, τα μέλη ΔΕΠ της Γενικής Συνέλευσης καθώς και οι Καθηγητές του Τμήματος θα τιμήσουν με την παρουσία τους την Τελετή.
Η τελετή είναι ανοιχτή τόσο στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας όσο και σε τοπικούς φορείς και φίλους του Πανεπιστημίου Αιγαίου -κατοίκους του νησιού.

 

Μοιράσου το άρθρο!