Μedia

26/06/2015 - 16:23

Το παραχέσαμε ... ! ! !

Μ

ε αυτό το σκίτσο που άρχισε να μοιράζεται στα social media τώρα, οι φαν του Αρκά αντιδρούν για το θέμα που έσκασε σήμερα από το πουθενά, για την πολιτική του στοχοποίηση.

 

Τι έχει συμβεί: 

Ενα σκίτσο που αφορά στην κυβέρνηση και που ανέβηκε στο Facebook στην σελίδα Arkas-The Original Page έγινε αφορμή για να ακολουθήσει διαδικτυακή επίθεση κατά της σελίδας με σχόλια αλλά και με απειλές, από κάποιους που καταλογίζουν στον γνωστό σκιτσογράφο ότι πολεμά την κυβέρνηση. Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα». Μάλιστα οι αντιδράσεις ήταν τόσο επιθετικές που η σελίδα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία της γράφοντας: «Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεωτέρας. Ο διαχειριστής».

Το επίμαχο σκίτσο:

 

 

Τελευταία εξέλιξη από τη σελίδα του ΑΡΚΑ - Ο  ΑΡΚΑΣ επέστρεψε : Επαναφέρουμε τη λειτουργία της σελίδας, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς.

Οι αντιδράσεις όλων έπιασαν τόπο....

 

Και η απάντηση του ΑΡΚΑ:

Μοιράσου το άρθρο!