Μουσείο Σίγρι - Γεωπάρκο

25/06/2015 - 11:17

Συναυλία με το Μάκη Ψαραδέλλη και ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Σ

υναυλία με το Μάκη Ψαραδέλλη και ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, ώρα 20:30 στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Συναυλία με το Mάκη Ψαραδέλλη και τα «ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ» οργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο υπαίθριο αμφιθέατρό του στο Σίγρι, το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 και ώρα 8.30 μ.μ. Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τους 3 δίσκους που έχουν εκδώσει μέχρι τώρα, ανέκδοτα τραγούδια τους αλλά και διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Παίζουν Μάριος Λέλεκας μαντολίνο και τζουρά, Ελπιδοφόρος Λέλεκας κρουστά, Βάσω Κωνσταντιδέλλη κανονάκι, Μιχάλης Παπάζογλου κιθάρα και Ειρήνη Μακρή κιθάρα.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ Με μια μελωδική βραδιά επέλεξε να ξεκινήσει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Γιορτές της Γης» που οργανώνει στις εγκαταστάσεις του στο Σίγρι το διάστημα Ιούνιος - Σεπτέμβριος 2015. Στόχος των εκδηλώσεων είναι να προσφέρει τόσο στους κατοίκους της περιοχής όσο και στους επισκέπτες του Απολιθωμένου Δάσους ποιοτικές εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη Λέσβο και τον πολιτισμό της, δίνοντας παράλληλα ένα βήμα προβολής σε δημιουργούς και καλλιτέχνες της Λέσβου. Το μουσικό σχήμα "TΑ ΦΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ" Το μουσικό σχήμα " TΑ ΦΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ " είναι η εξέλιξη της πολυπολιτισμικής ορχήστρας του Δήμου Ευεργέτουλα που δημιουργήθηκε το 2007 από τους Μάκη Ψαραδέλλη, Τσάρω Μπασιασβίλι και Ηλία Μτσεντλισβίλι. Σκοπός του είναι η διάσωση και τη διάδοση της ελληνικής παράδοσης αλλά και η επαφή με τον πολιτισμό άλλων λαών μέσω της μουσικής του χώρου, του θεάτρου και άλλων τεχνών. Διαθέτει πολυπολιτισμική ορχήστρα και χορωδία αποτελούμενη από έλληνες και μετανάστες μουσικούς που ζουν στη Λέσβο, χορευτικό τμήμα καθώς και ορχήστρα νέων μουσικών. Το μουσικό της τμήμα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Η είσοδος στη μουσική εκδήλωση θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στα τηλέφωνα 2251047033, 2253054434, e-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.

Μοιράσου το άρθρο!