Ναυτιλιακά - Μεταφορές

11/11/2023 - 07:10

Αδυναμία προσέγγισης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ»

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ψαρών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» Ν.Π. 12520, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Ψαρά - Οινούσσες - Χίο - Μυτιλήνη, ότι αδυνατεί να προσεγγίσει τον λιμένα Ψαρών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του.

Στο πλοίο επέβαινε ένας (01) επιβάτης με προορισμό τα Ψαρά, ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες στον οικείο λιμένα προς επιβίβαση.

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Οινουσσών, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» Ν.Π. 12520, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Ψαρά - Οινούσσες - Χίο - Μυτιλήνη, ότι αδυνατεί να προσεγγίσει τον λιμένα ν. Οινουσσών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για λιμένα ν. Χίου.

Στον εν λόγω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση 04 επιβάτες και 01 Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ στον οικείο λιμένα ανέμεναν 02 επιβάτες προς επιβίβαση.

Μοιράσου το άρθρο!