Ναυτιλιακά - Μεταφορές

02/01/2024 - 18:13

Απίστευτη ταλαιπωρία για γυναίκα Λιμενικό στο ταξίδι της επιστροφής από Μυτιλήνη

Μία απίστευτη ταλαιπωρία πέρασε μια γυναίκα Λιμενικός υπάλληλος, η οποία υπηρετεί στα Χανιά, κατά την επιστροφή της από την απόσπαση στην οποία την είχε στείλει η υπηρεσία της, στη Μυτιλήνη.

Η Λιμενικός, όπως καταγγέλλει στο zarpanews.gr, ταξίδεψε την Παρασκευή 29/12 με το πλοίο της γραμμής από Μυτιλήνη για Πειραιά και στη συνέχεια θα έπαιρνε το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος της ΑΝΕΚ, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει εκείνη την ημέρα, προκειμένου να φτάσει στον τελικό της προορισμό, τα Χανιά.

 

Η γυναίκα, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά στις 9 το πρωί και επειδή μέχρι το επόμενο ταξίδι για τα Χανιά, μεσολαβούσαν αρκετές ώρες, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην πρωτεύουσα.

Πήγε λοιπόν στο πλοίο της ΑΝΕΚ και ζήτησε να μπορέσει να φυλάξει τα πράγματά της μέχρι να επιστρέψει στο πλοίο για να ταξιδέψει, ώστε να μην κουβαλάει τα πράγματά της μαζί.

Οι υπεύθυνοι του πλοίου σε συνεννόηση με τον ύπαρχο, της επέτρεψαν να αφήσει τα πράγματά της στον χώρο του πλοίου που αφήνουν τα ασυνόδευτα. Όταν όμως επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά για τον απόπλου και πήγε να πάρει τα πράγματά της την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη!

Τα πράγματά της, (δύο βαλίτσες) έλειπαν από το σημείο που τα είχε τοποθετήσει. Η ίδια επικοινώνησε με τον ύπαρχο του πλοίου ο οποίος της ανέφερε ότι τα πράγματά της είχαν χαθεί και «Κανείς δεν είδε τίποτα»…

Μάλιστα, ζήτησε υλικό από τις κάμερες του πλοίου για να δει τι μπορεί να έχει γίνει με τα προσωπικά της αντικείμενα, αλλά ενημερώθηκε πως αν και υπάρχουν κάμερες στο πλοίο, δεν έχουν τη δυνατότητα καταγραφής.

«Ταξίδεψα κανονικά, χωρίς τα πράγματά μου. Μέσα στις βαλίτσες είχα τα προσωπικά μου είδη, πολιτικά ρούχα αλλά και τη στολή μου, η οποία έχει μεγάλο κόστος, πάνω από 1.200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα», λέει η ίδια φανερά αναστατωμένη στο zarpanews.gr.

Ανάμεσα σε αυτά που είχε, ήταν και έγγραφα, όπως το βιβλιάριο υγείας της το οποίο, για να το εκδώσει ξανά θα πρέπει να υποβάλλει αίτημα στο Υπουργείο, για κλοπή και απώλειά του.

«Όταν επέστρεψα στα Χανιά, αναγκάστηκα να πάω να αγοράσω ρούχα δεν είχα απολύτως τίποτα και μου λένε ότι δεν είδαν κάτι ενώ εκείνη την ώρα στο πλοίο υπήρχε βάρδια υπηρεσίας», τονίζει επιπλέον. Η ίδια προχώρησε σε καταγγελία στο Λιμενικό, υποβάλλοντας μήνυση, ενώ όπως δηλώνει είναι αποφασισμένη να ζητήσει αποζημίωση από την εταιρεία για την ταλαιπωρία στην οποία υπεβλήθη…

zarpanews.gr

Μοιράσου το άρθρο!