Ναυτιλιακά - Μεταφορές

19/02/2016 - 10:55

Μυτιλήνη - Καβάλα σε 4 ώρες και 15 λεπτά

Αυξάνονται τα δρομολόγια προς τα νησιά του Βορείου Αιγαίου από το λιμάνι της Καβάλας για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο.

Η εταιρία sea jet με τα γνωστά Καταμαράν, που τα είδαμε στην Καβάλα το περασμένο φθινόπωρο, έλαβε άδεια από το υπουργείο να συνδέσει τη Μυτιλήνη με το λιμάνι της πόλης. Οι πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρες για το πώς και πότε θα εκτελούνται αυτά τα δρομολόγια. Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα δρομολόγια θα είναι δύο την εβδομάδα, άλλοι μάλιστα λένε ότι η εταιρία πήρε άδεια ακόμη και για καθημερινά δρομολόγια, από τη Μυτιλήνη ως την Καβάλα και το αντίστροφο.

Είναι φανερό ότι η εταιρία προσπαθεί να επωφεληθεί της τουριστικής κίνησης του καλοκαιριού, από την άλλη έχει το μυαλό της και στη μετακίνηση των προσφύγων, έργο που έκανε με επιτυχία το περασμένο φθινόπωρο. Το θέμα απασχόλησε την πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού κι αυτός παραχώρησε εκδοτήριο στο ναυτικό πράκτορα της Sea Jet στην Καβάλα για να εξυπηρετεί αυτούς που θα ταξιδέψουν προς την Μυτιλήνη με το Καταμαράν, διανύοντας τη διαδρομή σε χρόνο τεσσάρων ωρών και 15 λεπτών περίπου.

 

πηγή: εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ Καβάλα

Μοιράσου το άρθρο!