Ναυτιλιακά - Μεταφορές

23/10/2023 - 12:37

Στην Καβάλα ο Κ. Παπαδόπουλος - Δ.Σ. της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος ( Ε.ΛΙΜ.Ε.)

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος ( Ε.ΛΙΜ.Ε.), στο οποίο συμμετείχε ως Τακτικό Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Στο Δ.Σ. συζητήθηκαν διάφορα θέματα, που αφορούν τους Οργανισμούς Λιμένων, καθώς και τα Δημοτικά – Διαδημοτικά Λιμενικά Ταμεία, μεταξύ των οποίων, ο προσδιορισμός ευρύτερης εμπορικής ζώνης λιμένα για θέματα και χρήσεις Logistics και η έλλειψη  Μόνιμου Προσωπικού.

Για το θέμα της έλλειψης Προσωπικού ελήφθη πρωτοβουλία από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Αθανάσιο Λιάγκο, να γίνει άμεση ενημέρωση των αρμόδιων Υπουργών, προκειμένου να στελεχωθούν οι Οργανισμοί και τα Λιμενικά Ταμεία με Μόνιμο Προσωπικό.

Επίσης, έγινε συζήτηση επί της πρότασης συγκρότησης νέων Επιτροπών της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, με αντικείμενο τη στελέχωση αυτών από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Στην επιτροπή Ακτοπλοΐας, καθώς και στην επιτροπή εγγραφής Νέων Μελών στο Δ.Σ. της Ένωσης, προτάθηκε να συμμετέχει και να εκπροσωπεί μεταξύ των άλλων την  Ε.ΛΙΜ.Ε., ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

 

Το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΛΙΜ.Ε., θα διεξαχθεί στον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και ίσως το μεθεπόμενο στην Μυτιλήνη.

Μοιράσου το άρθρο!