Οικονομία

17/11/2014 - 12:05

Ημερίδα στο Επιμελητήριο Λέσβου: Το νέο πρόγραμμα της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία

trong>Το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network Hellas και Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα 2020, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα ενημέρωσης την Τετάρτη  19η Νοεμβρίου 2014  και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων Ιωάννης Παυλακέλλης,  σχετικά με το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έρευνα και την καινοτομία «Ορίζοντας 2020». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του Ορίζοντα 2020 και των υπηρεσιών υποστήριξης που παρέχει δωρεάν το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.                                             

Επιπλέον θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες του Enterprise Europe Network που έχουν στόχο να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανοίξουν νέες αγορές στο εξωτερικό. Στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ θα είναι στην διάθεσή σας μετά την λήξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν τοπικές επιχειρήσεις.


Αναλυτικά:

Ημερίδα Ενημέρωσης :

Ορίζοντας 2020: Το νέο πρόγραμμα της ΕΕ για την έρευνα και την καινοτομία   Υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

Μυτιλήνη 19 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣΒΟΥ

Το Επιμελητήριο Λέσβου σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network Hellas και Εθνικό Σημείο Επαφής για τον Ορίζοντα 2020, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην ημερίδα ενημέρωσης την 19η Νοεμβρίου 2014 σχετικά με το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έρευνα και την καινοτομία «Ορίζοντας 2020». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του Ορίζοντα 2020 και των υπηρεσιών υποστήριξης που παρέχει δωρεάν το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ.                                             

Επιπλέον θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες του Enterprise Europe Network που έχουν στόχο να βοηθήσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανοίξουν νέες αγορές στο εξωτερικό. Στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ και του Επιμελητηρίου Λέσβου θα είναι στην διάθεσή σας μετά την λήξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση των θεμάτων που απασχολούν τοπικές επιχειρήσεις.

Agenda

18:30 – 18:45

Εγγραφές – Εισαγωγή

18:45 – 19:15

Συνοπτική Παρουσίαση του Ορίζοντα 2020

Δρ. Απόστολος Δημητριάδης, Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

19:15 –19:45

Υπηρεσίες υποστήριξης επιχειρήσεων από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

Απόστολος Δημητριάδης, Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

19:45 –20:15

Προσωπικές συναντήσεις με στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ και του Επιμελητηρίου Λέσβου

 

 

Μοιράσου το άρθρο!