Οικονομία

23/05/2016 - 07:51

Μυτιλήνη: 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης

Σ

ε μια προσπάθεια να αποδώσουμε τιμή στους Έλληνες του Βορείου Αιγαίου που τόσους μήνες δίνουν την ψυχή τους για τους πρόσφυγες που φτάνουν κατά χιλιάδες στη χώρα μας, αποφασίσαμε το 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης να το πραγματοποιήσουμε στην Λέσβο.


Για άλλη μια φορά δεκάδες εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, του τουρισμού, του πολιτισμού, της πολιτικής, των τεχνών, της διανόησης και της δημοσιογραφίας θα βρεθούν σε Πολυσυνέδριο του ka-business.gr προκειμένου να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, να διαβουλευτούν, να στηρίξουν νέες προτάσεις.

Ελάτε να ακούσουμε νέες καινοτόμες ιδέες από τα «φρέσκα» μυαλά του τόπου. Ελάτε να μάθετε τη στρατιγική που σκοπεύει να ακολουθήσει η κυβέρνηση για την προσέλκυση επενδύσεων. Ελάτε να δείτε νέες καινοτομίες και τεχνολογίες του μέλλοντος στην... πράξη.

Το 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου 2016 στη Λέσβο. Με τίτλο: «Παρόν και Μέλλον στο Βόρειο Αιγαίο, Γεωργία- Τουρισμός- Επιχειρηματικότητα εν μέσω Ανθρωπιστικής Κρίσης» η δημιουργός του ka-business.gr Ραλλιώ Λεπίδου και η ομάδα του μοναδικού portal για την καινοτομία και την Ανάπτυξη υπόσχονται να οδηγήσουν τη δημόσια συζήτηση ένα βήμα παραπάνω.

Το Συνέδριο θα ξεκινήσει τις εργασίες του νωρίς το πρωί στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Λέσβου. Οι εργασίες θα διαρκέσουν όλη τη μέρα.

Το 10ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Περιφέρειας  Κεντρικής Μακεδονίας.

Υποστηρικτές του Συνεδρίου είναι η Τράπεζα Πειραιώς, το Επιμελητήριο Λέσβου, ο Δήμος Λέσβου,Λέσχη Πλωμαρίου "ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ", ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

 


 

Ο Θεσμός των πολυσυνεδρίων ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα για ανθρωπους που επιχειρούν, δημιουργούν και καινοτομούν με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων αλλά και χορηγών, ενώ τυγχάνει ευρείας προβολής στα ΜΜΕ.


Αναλυτικά το πρόγραμμα στο επισυναπτόμενο αρχείο

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Πρόγραμμα 449.43 KB

Μοιράσου το άρθρο!