Πολιτική

13/07/2012 - 12:52

Αγανάκτησε ο Πρόεδρος στο Σκουτάρο και παραιτήθηκε!!

  Προς : Δήμαρχο Λέσβου       κ. Βουνάτσο Δημήτριο

     Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες και ενημερώσεις μου, προφορικές και γραπτές, τόσο προς εσάς όσο και προς τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για επίλυση των προβλημάτων της Δημοτικής Κοινότητας Σκουτάρου και του τουριστικού οικισμού της Ανάξου, που ανήκει στον Σκουτάρο, δυστυχώς δεν έχει βρεθεί καμία λύση.

Όπως γνωρίζεται με το αρ. πρωτ. 55/19-06-2012 σας κατέθεσα την παραίτηση μου για όλα τα γνωστά προβλήματα.

Βέβαια μετά από πολύωρη συζήτηση με εσάς και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους μου υποσχεθήκατε ότι θα επιλυθούν στο μέγιστο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν -τόσο εγώ όσο και τα χωριά που εξυπηρετώ. Μέχρι σήμερα όμως 12-07-2012 τίποτα δεν έχει αλλάξει αλλά αντίθετα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί.

Σημειωτέον ότι μετά από χθεσινή παρέμβαση Αντιδημάρχου που μάλλον θεώρει ότι είμαι Αντιδήμαρχος και όχι ένας απλός Πρόεδρος χωρίς αρμοδιότητες και το βασικό χωρίς προϋπολογισμό, το ποτήρι ξεχείλισε.

Μετά από ώριμη σκέψη και προς σεβασμό στους συμπολίτες παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτηση μου οριστικά και αμετάκλητα. Θα παραμείνω Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Σκουτάρου, θα υπηρετώ και θα προασπίζω με όλη την δύναμη που διαθέτω τα συμφέροντα των πολιτών και της περιοχής μου.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΣΚΟΥΤΑΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΧΟΣ

Μοιράσου το άρθρο!