Πολιτική

13/03/2012 - 13:35

up date Οριστικά στο κόμμα του Π. Καμμένου "Ανεξάρτητοι Έλληνες" ο Σπύρος Γαληνός

mg class="aligncenter size-full wp-image-38857" title="galinos-anexartitoi ellines" src="/lesvosnews.net/sites/default/files/2012/03/galinos-anexartitoi-ellines1.jpg" alt="" width="540" height="245" />

up date 13:15
Την απόφαση του να προσχωρήσει στο κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες ανακοίνωσε μιλώντας στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ο ανεξάρτητος βουλευτής Λέσβου Σπύρος Γαληνός, τονίζοντας ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας «θα δημιουργηθεί ένας υπερκομματικός σχηματισμός που θα αντιπροσωπεύει όλους τους Έλληνες. Ο κ. Καμμένος έριξε το σπόρο για να δημιουργηθεί το νέο κόμμα» δήλωσε ο κ. Γαληνός. Με τον κ. Καμένο πρόσθεσε ο Σπύρος Γαληνός. «Συμφωνήσαμε να υπάρξει ένα υπερκομματικό σχήμα βάζοντας το εθνικό πάνω από το κομματικό και προσωπικό μας συμφέρον. Ο δικός μου προβληματισμός είναι κοινός με όλων των νησιωτών. Όλοι έχουμε τον πόθο να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα και αυτό θα γίνει μέσα από μια πανεθνική προσπάθεια»τόνισε ο κ. Γαληνός.

πηγη: ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

η πρώτη ανάρτηση από το Lesvosnews:
 
Σας ενημερώνουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λέσβου είναι οι πρώτοι που δημιούργησαν πυρήνα στην Ελλάδα και ήδη εκπροσωπούνται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα και στην Λέσβο. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ουδεμία προνομιακή συμμετοχή προβλέπετε για οποιοδήποτε μέλος και όλοι οι προβληματισμένοι και συνειδητοί Έλληνες που βλέπουν με συμπάθεια την Ιδρυτική μας διακήρυξη καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά. Τέλος,  τους καλούμε να ενταχθούν στην κοινή μας προσπάθεια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο Facebook(http://www.facebook.com/anexartitoi.ellines.lesvos) την οποία διαχειριζόμαστε με άλλους φίλους από κοινού.
Τέλος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες(http://www.afragos.gr/2012/03/blog-post_13.html) αλλά και από την ροή πληροφοριών στην προσωπική σελίδα στο facebook(http://www.facebook.com/groups/116896015024/) του Ανεξάρτητου Βουλευτή στον νομό μας κου Γαληνού, εντός των ημερών θα τοποθετηθεί για τις πολιτικές του αποφάσεις, και για την πιθανολογούμενη συμμετοχή του στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Πολιτών. Εμείς τον καλωσορίζουμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας.
 
Φιλικά
 
Γεώργιος Τιμ. Παλαιολόγος
Καθ. Πανεπιστημίου
διαχειριστής ιστοσελίδας "Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λέσβου-Λήμνου-Αγ. Ευστρατίου"
Είμαστε Πολλοί
Είμαστε Ανεξάρτητοι
Είμαστε Έλληνες

Μοιράσου το άρθρο!