Πολιτική

11/05/2019 - 13:27

Eγκαίνια του εκλογικού κέντρου "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ"

Χτες βράδυ 10 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκαν μέσα σε θερμό και φιλικό κλίμα τα εγκαίνια και ο Αγιασμός του εκλογικού κέντρου του ανεξάρτητου συνδυασμού μας "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ". 

Το παρών έδωσαν οι περισσότεροι υποψήφιοι του συνδυασμού και πλήθος δημοτών και φίλων, που ανταποκρινόμενοι στην πρόσκλησή μας παρευρέθηκαν για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο συνδυασμό και στον επικεφαλής του υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου, κλείνοντας μάλιστα για αρκετή ώρα την οδό Ερμού μπροστά από το εκλογικό μας κέντρο. 

Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και η βεβαιότητα για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας αποτέλεσαν συναισθήματα έκδηλα στα πρόσωπα όλων των παρευρισκομένων. 

Τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου πλαισίωναν στελέχη του και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ». 

Το ξεκίνημα των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου έγινε με τον καθιερωμένο Αγιασμό, ενώ στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Παναγιώτης Ζαφειρίου, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε μήνυμα αισιοδοξίας και βεβαιότητας για το επερχόμενο αποτέλεσμα των εκλογών, τονίζοντας μάλιστα με νόημα, ότι όσοι βιάζονται να αυτοχρισθούν δήμαρχοι θα πρέπει να περιμένουν πρώτα να μιλήσουν οι δημότες. 

Κλείνοντας κάλεσε όλους να συμπράξουν με τη δημοκρατική ψήφο τους για τη νίκη του συνδυασμού μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, προκειμένου ο Δήμος να μπει σε νέα δημιουργική και αναπτυξιακή πορεία, ενώ ανανέωσε το ραντεβού του με τους δημότες για την 19/5/2019 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, όπου με την κεντρική του ομιλία θα παρουσιαστούν όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού μας. 

Η βραδιά έκλεισε αργά το βράδυ σε εορταστικό κλίμα με κεράσματα για όλους τους παρευρισκομένους, ενώ ο κ. Ζαφειρίου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν την πιο πάνω εκδήλωση με την παρουσία τους, αλλά και την Τροχαία Μυτιλήνης για την αναγκαία ρύθμιση της κυκλοφορίας.
 

Μοιράσου το άρθρο!