Πολιτική

08/05/2019 - 20:55

Επίσκεψη Γιάννη Σπιλάνη σε Πολίχνιτο -Μαζί του ο "εργάτης της Βρίσας" Βασίλης Τεντόμας

Στους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής του Πολιχνίτου που δοκιμάστηκαν άγρια από τους  σεισμούς , συνεχίστηκε η περιοδεία της “Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου”.
Ομάδα υποψηφίων συμβούλων με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννη Σπιλάνη , επισκέφθηκαν κατά σειρά τα Βασιλικά, το Λισβόρι και τον Πολιχνίτο , συνομιλώντας με τους κατοίκους , ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο όπου αυτό απαιτούνταν, για τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας ακριβώς του προ διετίας  σεισμού. 


Ακάματος σε αυτό το ρόλο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τεντόμας , η προσφορά του οποίου στη λήψη και την εφαρμογή  μέτρων ανακούφισης των πληγέντων δεν αμφισβητείται, έγινε δεκτός με αγάπη από τους πληγέντες κατοίκους , που στο πρόσωπό του βρήκαν έναν αποτελεσματικό σύμμαχο , που ξέρει να ξεπερνά τα όποια εμπόδια προκύπτουν από την γραφειοκρατία. 


Από την πλευρά του ο Γιάννης Σπιλάνης ανέλαβε και πάλι να ενημερώσει τους κατοίκους  για τον αναπτυξιακό  σχεδιασμό της “ Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου”. 
“Χρειαζόμαστε όραμα και σχεδιασμό, με ωριμότητα, ορθολογισμό και  πολιτική σκέψη. Η “Συμπαράταξη Πολιτών” με τα στελέχη της  εγγυάται την  γνώση  και την εμπειρία από τη δουλειά, τη ζωή και τους κοινωνικούς αγώνες. Και βεβαίως έχουμε την πολιτική βούληση και την εμπειρία , να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια μπορεί να προκύψουν” τόνισε ο ίδιος. 
 

Μοιράσου το άρθρο!