Πολιτική

05/04/2019 - 14:50

Εριφύλη Χιωτέλλη: Εμείς προχωράμε με ...πρόγραμμα!

Από την πρώτη στιγμή βγήκαμε και είπαμε καθαρά στην τοπική κοινωνία, ποιοι είμαστε, τι θέλουμε και πώς θα το κάνουμε: Συγκροτούμε τη μεγάλη δημοκρατική αυτοδιοικητική παράταξη για τον νέο Δήμο Μυτιλήνης.

Βγήκαμε με προγραμματικές θέσεις. Αυτές τι θέσεις τις εξειδικεύουμε συνεχώς, μαζί με την τοπική κοινωνία και τις συλλογικότητες της. 

Καλέσαμε και τους άλλους συνδυασμούς να κάνουν το ίδιο. Να μιλήσουν και αυτοί για το πώς σκέφτονται να απαντήσουν στα μεγάλα ή μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συνδημότης μας.  Ετσι ώστε η προεκλογική αντιπαράθεση να γίνει πάνω σε προγράμματα.

Στην βάση προγραμματικών συμφωνιών, θέλουμε να υπάρξουν οι αναγκαίες συγκλίσεις, όχι μόνο για τον δεύτερο γύρο των εκλογών, αλλά κυρίως για να διοικηθεί, προς όφελος των πολιτών, ο νέος Δήμος Μυτιλήνης.

Η προσπάθεια μας βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στους συνδημότες μας και τις συνδημοτισές μας. Οι 200 υπογραφές στήριξης τους συνδυασμού μας, η πολύ μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας στην πρώτη μας δημόσια εμφάνιση, το εύρος του πρώτου μέρους του ψηφοδελτίου που καταθέσαμε, είναι η απόδειξη ότι η μεγάλη δημοκρατική αυτοδιοικητική παράταξη που συγκροτούμε, αυτή που θα κάνει την νέα αρχή για τον νέο Δήμο Μυτιλήνης, είναι μια αναγκαιότητα.

Σε αυτόν τον δρόμο θα πορευτούμε. Με πρόγραμμα. Με ανοιχτό κάλεσμα σε όλους, τους, καλής θέλησης, συμπολίτες μας.. Δημιουργούμε, στην πόλη και τα χωρία, ένα μεγάλο αυτοδιοικητικό κίνημα.

Ολα τα άλλα δεν μας αφορούν!

Εριφύλη Χιωτέλλη

υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης

 

----------

 

Δεν ξέρουμε αν τα παραπάνω μπορούν να αποτελέσουν απάντηση για το θέμα :

 

Πλαστογραφία ( ; ) από τον συνδυασμό της Εριφύλης Χιωτέλλη - Τι αναφέρει Δημοτικός Σύμβουλος

 

Μοιράσου το άρθρο!