Πολιτική

01/04/2012 - 10:58

Μανταμάδος Λέσβου: Εγκατέλειψαν 6 σκυλιά στο βουνό,τα ζώα βρέθηκαν ανάμεσα σε δηλητηριασμένες αλεπούδες!

Στρατιώτης που υπηρετεί στο στρατόπεδο του Μανταμάδου στη Λέσβο κατήγγειλε πριν από λίγο στο ιστολόγιο Τρυποκάρυδο πως πριν από μερικές μέρες έξι σκυλιά απομακρύνθηκαν από το χώρο του στρατοπέδου, από άτομο που εκτελούσε διαταγές ανωτέρων. Τα ζώα αφέθηκαν να πεθάνουν στην ορεινή περιοχή Καβακλί, όπου και ευτυχώς τα εντόπισε φιλόζωος σήμερα γύρω στις πέντε το απόγευμα και τα περιμάζεψε. Όλα τα σκυλιά ήταν πεινασμένα και διψασμένα, αφού περιπλανιόνταν επί μέρες στο βουνό χωρίς να βρίσκουν τροφή και νερό.

Στο ίδιο σημείο εντοπίστηκαν νεκρές αλεπούδες από φόλα! Βλέπετε οι κάτοικοι της περιοχής δεν ενοχλούνται μόνο από τα αδέσποτα, αλλά και από τα άγρια ζώα. Έτσι, μπορείτε να “θαυμάσετε” στις φωτογραφίες και τις νεκρές αλεπούδες που βρέθηκαν στο σημείο…

Να υπενθυμίσουμε πως παρόμοια καταγγελία είχε γίνει και στις 22 Μαρτίου. Τότε μας είχε αναφερθεί πως μια σκυλίτσα που είχε γεννήσει τέσσερα κουτάβια μέσα στο στρατόπεδο, εξαφανίστηκε ξαφνικά μαζί με τα μωρά της. Μέχρι σήμερα τα ζώα αγνοούνται. Ο “χορός” αυτών των περιστατικών ξεκίνησε έπειτα από τη δολοφονία της μικρόσωμης σκυλίτσας από τον διαβόητο Παν.Μαν στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ταξιαρχών Μανταμάδου, τον προηγούμενο μήνα. Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία τοποθετήθηκε συρματόπλεγμα στην είσοδο του στρατοπέδου για να αποτραπεί η είσοδος των ζώων.

Μοιράσου το άρθρο!