Πολιτική

08/07/2019 - 12:00

Το μήνυμα του Θ. Βαλσαμίδη, τεκμήριο πολιτικού πολιτισμού

Ο υποψήφιος Βουλευτής Λέσβου Θ. Βαλσαμίδης συγχαίρει τον συνυποψήφιο του με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και εκλεγέντα Βουλευτή Χ. Αθανασίου. Μήνυμα πολιτικού πολιτισμού. Ευχαριστίες Θ. Βαλσαμίδη στους ψηφοφόρους , στην οικογένειά του και σε όλους τον στήριξαν.

Φίλες & Φίλοι,


Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για την πατρίδα μας.


Η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναλαμβάνει πλέον το δύσκολο καθήκον της ανόρθωσης της πατρίδας μας, προκειμένου να επανέλθει το χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των Ελλήνων !!!!


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τους 5.300 περίπου συμπατριώτες μου από την Λέσβο, την Λήμνο και τον Αη Στράτη που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.


Θέλω να συγχαρώ τον κ. Χαράλαμπο Αθανασίου για την επανεκλογή του και τους συνοδοιπόρους μου σ' αυτή την προσπάθεια.


Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλη την οικογένεια μου, την σύζυγο μου Μαρία Βαλλιάνου και τα παιδιά μου τον Σπύρο & τον Παναγιώτη, για την αμέριστη συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησης μου με τα κοινά.


Ευχαριστώ θερμά όλες τις φίλες & τους φίλους που πίστεψαν σε μένα και στήριξαν την δική μου προσπάθεια με πάθος και ανιδιοτέλεια.


Κλείνω με μια υπόσχεση, να συνεχίσω να εργάζομαι για να χτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας & την πατρίδα μας !!!!

Με ιδιαίτερη τιμή & εκτίμηση
Θεόδωρος Σ. Βαλσαμίδης

Μοιράσου το άρθρο!