Πολιτική

09/05/2019 - 09:27

Μπαράζ συναντήσεων για τον Στρατή Κύτελη

Ο Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης εκτός από τις καθημερινές του επισκέψεις σε χωριά του Δήμου και σε γειτονιές της Μυτιλήνης, πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους και φορείς του τόπου.

 Ήδη έχει συναντηθεί με τις παραγωγικές τάξεις του τόπου μας, Επιμελητήριο Λέσβου, Εμπορικό Σύλλογο, Ταξιδιωτικούς Πράκτορες κλπ όπου εξετάστηκαν τρόποι ανάπτυξης του Δήμου αλλά κυρίως της βελτίωσης της εικόνας της Μυτιλήνης.

Συναντήθηκε με τον Διοικητή του Λιμεναρχείου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της ασφάλειας των δημοτών του Δήμου Μυτιλήνης.

Συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Μυτιλήνης αλλά και με το προεδρείο των οδηγών Ταξί προκειμένου ν΄ αναζητηθούν λύσεις σε όποια προβλήματα υπάρχουν και να αναζητηθούν τρόποι βελτίωσης λειτουργίας της πόλης.

Συναντήθηκε  με τους Καταστηματάρχες της Μυτιλήνης όπου του εξέθεσαν μια σειρά από ενδιαφέροντες προτάσεις που αξίζει να υλοποιηθούν.

Επισκέφθηκε το Σύλλογο Εργαζομένων στον Δήμο Λέσβου όπου συζήτησε και εξέτασε μαζί τους τα προβλήματα που ενδέχεται ν΄ ανακύψουν με την διάσπαση του Δήμου.

Επισκέφθηκε το Κέντρο Αδέσποτων Ζώων στον Καρά Τεπέ όπου παρουσία φιλοζωικών Συλλόγων παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και παράλληλα έγινε ευρεία συζήτηση για να λυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στην πόλη.

Συναντήθηκε με τον σύλλογο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης ενώ επισκέφθηκε και το Κέντρο Φιλοξενίας στη Μόρια όπου και ενημερώθηκε για την σημερινή του κατάσταση.

Επισκέφθηκε το Αναγνωστήριο Αγιάσου κι ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του για την πορεία αποκατάστασης της σκεπής του θεάτρου. Τέλος επισκέφθηκε στο χώρο τους, τους εργαζομένους στην Καθαριότητα Μυτιλήνης που αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα.   

Στόχος των επαφών του Στρατή Κύτελη είναι αυτές να δημιουργήσουν ένα πλαίσιο συνεχούς διαλόγου και αλληλοκατανόησης το οποίο θα είναι και ο βασικός πυλώνας για την επόμενη Δημοτική Αρχή.

Μοιράσου το άρθρο!