Πολιτική

06/04/2019 - 05:43

O Κώστας Αστυρακάκης παίρνει θέση για τον αγωγό ομβρίων ρέμματος Λαγκάδας

Tοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Αστυρακάκη στην πρόσκληση που απηύθυνε η «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΕΡ. ΓΙΑΝΝΑΡΕΛΛΗ ΚΑΙ ΒΟΥΡΝΑΖΩΝ» προς όλους τους υποψήφιους Δημάρχους Μυτιλήνης.

Με τα αιτήματα της επιτροπής επαγγελματιών της Αεροπόρου Γιανναρέλλη συμφωνούμε απόλυτα. Εγώ προσωπικά είχα συνταχθεί με τις απόψεις τους, -εντός Δημοτικού Συμβουλίου - όταν είχε έρθει το θέμα προς συζήτηση.

Δεσμεύομαι και ως υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, προς την επιτροπή αλλά και προς όλους τους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ή εξαρτώνται από αυτές τις δραστηριότητες, πως θα ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο μόλις εκλεγώ.


Τα λόγια και οι πράξεις μου τους προηγούμενους μήνες, αποδεικνύουν πως αυτή η δέσμευση δεν αποτελεί προεκλογική υπόσχεση.


Στη σελίδα 25 στην ηλεκτρονική του μορφή και σελίδα 23 του βιβλίου μου , που έχει εκτυπωθεί και αφορά τις γενικές κατευθύνσεις της παράταξής μας, καταγράφοντας συγχρόνως τα σημαντικότερα προβλήματα του τόπου μας, μπορείτε να βρείτε και να αναγνώσετε και ηλεκτρονικά στη σελίδα του συνδυασμού μας «Κώστας Αστυρακάκης ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ» στο facebook  τα εξής.


Παρεμβάσεις όπως αυτή στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη, που είναι απαραίτητη και επείγουσα, θα πρέπει να δρομολογηθούν με σύγχρονη μελέτη, που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, δεν θα επιτρέψει να μείνει κλειστός ο δρόμος ούτε για μια μέρα, διασφαλίζοντας έτσι «τα προς το ζειν» για χιλιάδες συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, ή εξαρτώνται άμεσα από τις δραστηριότητες της περιοχής.


Κώστας Αστυρακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!