Πολιτική

31/12/2021 - 07:46

Π. Βάλεσης: έρχονται τα πρώτα μηχανήματα για τη δομή στη Βάστρια

Η ανάρτηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Μυτιλήνης Παναγιώτη Βάλεση σηματοδοτεί για το πως θα ξεκινήσει στο νησί μας το 2022... Αναλυτικά η ανάρτηση:

-- Αυριο η μεθαυριο μερες γιορτινες, με ολα αυτα τα προβληματα που αντιμετωπιζει ο κοσμος ερχονται τα πρωτα μηχανηματα της ΤΕΡΝΑ που ανελαβε το φτιαξιμο της Υπερδομης στη Βαστρια!

-- Ηδη, αν εχω σωστη πληροφορηση, εχει ανατεθει σε εταιρεια security των Αθηνων η φυλαξη τους. Βεβαια με ατομα απο εδω που τα προσλαμβανει τοπικη εταιρεια.

- Λεγεται χαρακτηριστικά...ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.... (σιγα που δεν καταλαβαινετε)

--- Βεβαια το προηγούμενο διαστημα που μεσολαβησε και τι δεν εκαναν στο παρασκηνιο.... Γυριζαν στα χωρια της περιοχης γυρω απο τη Βαστρια σε αλλους ταζαν δουλεια, σε αλλους βαζαν το "μαχαιρι στο λαιμο" σε αλλους τα "δωρακια" και οι "εξυπηρέτησεις" ηταν σε πρωτο πλανο... και ολα αυτα για να καταφερουν το σκοπο τους, που ειναι ενας και μοναδικος.... ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ!

? Οταν η... ΠΑΝΔΗΜΙΑ... Θεριζει

? Οταν οι.. ΑΥΞΗΣΕΙΣ.. εχουν παει στο Θεο

?Οταν ο Ερτογαν, ακομα και ΣΗΜΕΡΑ απειλει, ασε που ηδη το κανει, να ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΙΣ ΡΟΕΣ

?Οταν ο Ελληνας και πολυ περισσοτερο ο νησιωτης ΒΑΛΛΕΤΑΙ απο παντου...

?τον ΜΗΤΑΡΑΚΗ και τις εδω ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ του ....ενα και μονο πραγμα τους νοιαζει... ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΤΡΙΑ... των 100 και βαλε εκατομμύριων ευρω, φτιαχνωντας το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, με μηδενικες σχεδον ροες εδω και ενα χρονο... ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ... αγνοωντας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, τη βουληση της Τοπικης κοινωνιας...

✍️ Σε λίγες μέρες λοιπόν η Ιστορία θα τη γράψει ο Λεσβιακος λαός. Αν επιθυμεί το ξεπούλημα του θα σιωπήσει... Αν παλι σεβαστεί την ιστορία του, τον ίδιο τον εαυτό του και τα παιδιά του θα ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΝΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ..

Μοιράσου το άρθρο!