Πολιτική

08/06/2015 - 18:56

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια για… τα όργανα γυμναστικής!

Α

πίστευτες σκηνές στην  Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Διαμάχη μεταξύ των στελεχών της παράταξης της Χριστιάνας Καλογήρου.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κυριάκος Πετρέλλης ξέσπασε κατά του Προέδρου της Επιτροπής Θεόδωρου Βαλσαμίδη και κατά του υπεύθυνου Περιφερειακού Συμβούλου για τον Αθλητισμό Αποστόλου Αλατζά. 
Το ξέσπασμα του Κυριάκου Πετρέλλη  όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου»  (ρεπορτάζ Στρατής Σαμιώτης) πυροδοτήθηκε από τη διανομή μηχανημάτων - οργάνων γυμναστικής που υπήρχαν στο γυμναστήριο του Αθλητικού Οργανισμού της Περιφέρειας που λειτουργούσε στη Λάρσο. Μετά την απόφαση της Περιφέρειας να βάλει  λουκέτο στο γυμναστήριο ο κ. Πετρέλλης  υπέβαλε αίτημα για τη διάθεση μέρους τους εξοπλισμού στο Πλωμάρι (και τη δημιουργία γυμναστηρίου στο Πλωμάρι – τόπος καταγωγής του  κ. Πετρέλλη)
 
Με βάση όμως όσα υποστηρίζει ο κ. Πετρέλλης, το έγγραφο με το αίτημά του προς την επιτροπή εξαφανίστηκε  και… ο εξοπλισμός μεταφέρθηκε σε Σκουτάρο και Καλλονή!  Κατέθεσε ένσταση ο κ. Πατερέλλης  αλλά τον πρόλαβε η «Διαύγεια» αφού οι αποφάσεις της επιτροπής αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια» και ήταν πλέον αργά. Ο κ. Πατερέλλης κατηγόρησε τους Βαλασμαμίδη και Αλατζά ότι λαμβάνουν αποφάσεις σε κλειστά γραφεία. Μάλιστα προειδοποίησε ότι έχει να πει πολλά…. Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι το δρόμο…
 
Τελικά ο κ. Πετρέλλης αποχώρησε από την Επιτροπή και….η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε όσα μηχανήματα είναι «διπλά» το ένα να δίνεται στο Πλωμάρι !  Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι τα «διπλά» μηχανήματα δεν είναι περισσότερα από 3ή 4.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!