Πολιτική

25/12/2012 - 21:36

Προς Δημοτικούς Συμβούλους Λέσβου: Να πάτε σπίτια σας.

 Προς Δημοτικούς Συμβούλους Λέσβου: Να πάτε σπίτια σας.

Σ

κλήρη ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τα τεκτονόμενα στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου

 
Προς Δημοτικούς Συμβούλους Λέσβου: Να πάτε σπίτια σας. Είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στον Λεσβιακό Λαό
 
Οι φατρίες που λυμαίνονται για δεκαετίες τώρα τα τοπικά πράγματα της Λέσβου χτύπησαν και πάλι. Προκειμένου να εξασφαλίσουν την προσωπική τους πολιτική επιβίωση άτομα τόσο της «πλειοψηφίας» όσο και της «μειοψηφίας» του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν έχουν προσφέρει τίποτα στη Λέσβο και στο δοκιμαζόμενο λαό της, αλλά αντίθετα με τις πράξεις τους σε τοπικό επίπεδο αλλά και μέσα από τη συμμετοχή τους στους κομματικούς μηχανισμούς που κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια οδηγώντας τη χώρα σε χρεωκοπία και την κοινωνία σε απόγνωση, αναδιατάσσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την επόμενη μέρα.  
 
Αδιαφορώντας για το γεγονός ότι εξ' αιτίας της ανικανότητας τους αλλά και της ιδιοτελούς συμπεριφοράς τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε ένα από τα πολλά προβλήματα, ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν τη Λέσβο σε άλλους δρόμους ανταποκρινόμενοι στις σημερινές προκλήσεις, ασχολούνται με το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στο Δήμο αύριο. Χωρίς να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό για το δράμα που ζει η χώρα και με την δική τους σύμπραξη, ενδιαφέρονται μόνο να διατηρήσουν την «εξουσία» τους. 
 
Και η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ καταλήγει:
Η ΔΗΜΑΡ Λέσβου καταγγέλλει τη συμπεριφορά της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων - όπως την βλέπουμε να διαδραματίζεται στα τοπικά ΜΜΕ εδώ και πολύ καιρό με κορύφωση τα γεγονότα των τελευταίων ημερών - και τους καλεί να προσφέρουν μια και μοναδική υπηρεσία στον τόπο: να πάνε επιτέλους στα σπίτια τους. 
 
 
 
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!