Πολιτική

23/05/2017 - 11:42

Σ. Γεωργούλας: Δημόσιος δρόμος ο κόμβος αεροδρομίου Μυτιλήνης με αποδείξεις.

Η δημοτική μας παράταξη έχει ξεκινήσει έναν αγώνα υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος ενάντια στην αποικιοκρατική λειτουργία της Fraport στο αεροδρόμιο του νησιού μας. Στο πλαίσιο αυτό επισυνάπτουμε απόσπασμα απο το πολεοδομικό σχέδιο Μυτιλήνης που αποδεικνύει το δημόσιο χαρακτήρα του δρόμου έξω απο το αεροδρόμιο (ΦΕΚ 328/30 Ιουλίου 2007), εύκολα προσβάσιμο απο ολους καθώς ειναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου.


Ο αγώνας αυτός εκτός απο νομικό χαρακτήρα εχει κινηματική διάσταση απευθύνοντας κάλεσμα στην αδρανή δημοτική αρχή, συλλογικότητες και του πολίτες του νησιού μας να προβούν σε έμπρακτη ανυπακοή.


Η απόδειξη αυτή ομως έρχεται και ως απάντηση σε όσους έσπευσαν να στηρίξουν τα συμφέροντα της γερμανικής εταιρίας αμφισβητώντας το δημόσιο χαρακτήρα του δρόμου, όπως πρώην Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ και πρώην κομματικός περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου της ΝΔ, ο οποίος ειναι εκ των ιδρυτών της "Πατριωτικής" Κίνησης Μυτιλήνης. Φαίνεται οτι ο πατριωτισμός τους εξαντλείται οταν ακουμπά τα συμφέροντα γερμανικών αποικιοκρατικών εταιριών.

Στρατος Γεωργουλας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Λέσβου "ο Άλλος Δρόμος"

 

Διαβάστε εδώ τη χθεσινή ανακόνωση από την παράταξη "ο Άλλος Δρόμος" που έγινε viral από το Lesvosnews.net και προκάλεσε αίσθηση

 

------------------

Δείτε το επίμαχο σχόλιο που αναρτήθηκε στην σελίδα του Lesvosnews.net στο facebook

 

Μοιράσου το άρθρο!