Πολιτική

09/06/2015 - 06:48

Στήριξη Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης για τα 2 χρόνια αγώνων κατά του μαύρου της ΕΡΤ

Έ

κλεισαν 2 χρόνια από την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και την βίαιη εκδίωξη των δημοσιογράφων από τον χώρο εργασίας τους λόγω του φασιστικού “μαύρου” που έριξε η Κυβέρνηση της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Μετά από 2 χρόνια συλλαλητηρίων και οργάνωσης της πάλης από την ΠΟΣΠΕΡΤ, την ERTOPEN, διάφορων συλλογικοτήτων και αλληλέγγυων, η σημερινή κυβέρνηση έρχεται να ανοίξει ξανά την ΕΡΤ στους ραδιοτηλεοπτικούς δέκτες αλλά και στους δέκτες της αγωνιστικότητας, εκείνη την ΕΡΤ που παλεύει και θα παλεύει πλέον με διαφορετικούς όρους.


Tο τέλος του μαύρου της ΕΡΤ είναι η αρχή για να βάλουμε τέλος στο μαύρο που άπλωσαν στην ζωή μας οι κυβερνήσεις των μνημονίων.
Ούτε βήμα πίσω προς το μνημονιακό σκοτάδι.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης στηρίζει την ύπαρξη και τη ζωντανή δράση της ΕΡΑ Αιγαίου και καλεί τους πολίτες του νησιού να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΕΡΑ Αιγαίου, την Πέμπτη 11/6 στις 20:00, στο προαύλιο της ΕΡΑ για να δείξουμε όλοι μαζί ότι οι αγώνες όταν έχουν διάρκεια πάντα είναι νικηφόροι.


Γραφείο Τύπου,
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο!