Πολιτισμός

08/03/2017 - 18:33

H Φωτεινή Βελεσιώτου στη Μυτιλήνη: Σάββατο 18 Μαρτίου στο Κτήμα Οινοφόρος

trong>Το Κτήμα Οινοφόρος Glass Hall υποδέχεται το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 10:00μ.μ.  τη Φωτεινή Βελεσιώτου για μία μοναδική εμφάνιση.

 Η Φωτεινή Βελεσιώτου μετά την αξέχαστη εμφάνιση του καλοκαιριού 2016 επιστρέφει με ανοιξιάτικη διάθεση για να μαγέψει ξανά το κοινό του Οινοφόρου, μέσα από ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε. Έχοντας στις αποσκευές της μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια της ανά την Ελλάδα συναντώντας φίλους και συνταξιδιώτες των μουσικών της επιλογών. Σεμνή αλλά ουσιαστικά παρούσα, ανιχνεύει με τον δικό της τρόπο και μελετά αθόρυβα κάθε μουσικό ρεύμα, σύγχρονο ή κλασσικό, δίνοντας τον δικό της τόνο σε κάθε ερμηνεία της.

 Το λαϊκό ηχόχρωμά της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος που   σπάνια  συναντάμε στις μέρες μας.  Η Φωτεινή Βελεσιώτου ερμηνεύει λιτά, δωρικά, τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας καθώς και αγαπημένα τραγούδια σημαντικών δημιουργών που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.
Μαζί της ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς.

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Νίκος Παπαναστασίου: Διεύθυνση ορχήστρας, Πιάνο, ακορντεόν,  Γιώργος Καραµφίλλης: µπουζούκι.

 

 


Σημεία προπώλησης:

  • Αρχή αγοράς( Ερμού 4),
  • Μουσικό Καφενείο( Λαδάδικα)
  • Ηondos Center( Ερμού)
  • Ταξιδιωτικό Πρακτορείο( Samiotis Tours)

 


Σάββατο, 18 Μαρτίου στις 10 μ.μ.

Κτήμα Οινοφόρος

Μυτιλήνη - περιοχή Καρά Τεπέ

Μοιράσου το άρθρο!