Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 τον Μπάμπη Τσέρτο

  Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 τον Μπάμπη Τσέρτο σε μία μοναδική εμφάνιση.

 

Ο Μπάμπης Τσέρτος, είναι ένας σπουδαίος ερμηνευτής, που διακρίνεται για το πάθος του, στο καλό τραγούδι, αυτό που υπηρετεί με αγάπη και ήθος πάνω από 30 χρόνια .

Ο Μπάμπης Τσέρτος, μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, έχει κατορθώσει στη μακρόχρονη πορεία του να παραμένει συνεπής στις ποιοτικές επιλογές του διευρύνοντας συνεχώς το ρεμπέτικο και λαϊκό ηχόχρωμα μέσα από τις προσωπικές του αναζητήσεις και συνεργασίες.

Aπό μικρός έδειξε μια αγάπη στα τραγούδια της υψηλής συγκίνησης και προσπάθησε  να επαναφέρει στο σήμερα σημαντικά τραγούδια άλλων εποχών, πράγμα που είναι πολύ σπουδαίο».

Mελετάει το ελληνικό τραγούδι σε όλο του το εύρος. Στο ρεπερτόριο του συνυπάρχουν το ρεμπέτικο, το λαϊκό, το έντεχνο καθώς και το λεγόμενο «ελαφρό» τραγούδι, καθώς και τραγούδια πέρα από τη δισκογραφία του.

Πιστός πάντα στο καλό ελληνικό τραγούδι και στην αυθεντική διασκέδαση, ο καλλίφωνος «μπελκάντο» Μπάμπης Τσέρτος, θα παρουσιάσει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στο Κτήμα Οινοφόρος  ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερo  πρόγραμμα "εφ΄ όλης της ύλης’’  με τις μεγαλύτερες στιγμές του ρεμπέτικου, σμυρνέικου, παραδοσιακού και λαϊκού μας τραγουδιού.
Θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Τσέρτου, τραγούδια ελαφρά (Σουγιούλ,Γούναρη κ.α.), έντεχνα λαικά (Θεοδωράκη,,Χατζιδάκις,,κ.α.), λαϊκά (Καζαντίδης,Μπιθικώτσης,Γαβαλάς,κ.α.)
αλλά και της νεώτερος γενιάς (Μάλαμας,Κορακάκης,κα.).
Μαζί του επί σκηνής η εξαιρετική τραγουδίστρια Ειρήνη Τουμπάκη και τέσσερις σπουδαίοι μουσικοί.

Ο μεγάλος Έλληνας βιολιστής Κυριάκος Γκουβέντας , ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι, ο Κώστας Τσεκούρας στην κιθάρα & ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο και την επιμέλεια της ορχήστρας.

 

INFO // Μπάμπης Τστέρος

Κτήμα Οινοφόρος 

Παρακσκεύη  24 Νοεμβρίου  2017

Δ/νση: Καρά Τεπέ – Μυτιλήνη Τ.Κ. 81100
 
Κρατήσεις στα τηλέφωνα: 22510 44738, 6949544276 & 6974197399
 
Ώρα έναρξης: 10:00μ.μ. - Τιμή εισιτηρίου 12 εύρω
 
 
 
 
Προπώληση εισιτηρίων:
  • στην αρχή της αγοράς(Ερμού 4)
  • Μουσικό Καφενείο(Λαδάδικα)
  • Κατάστημα AROMA(Ερμού 109)
  • Ψητοπωλείο “Κάτι ψήνεται”(Ελευθερίου Βενιζέλου 22)

 

με την ευγενική υποστήριξη του Lesvosnews.net

 

 

 

 

 

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ